- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.901
Ay en sevdiğim arkadaş tipisin kız bankacı çevremde yoktu İzmir'e gel limitimi yükseltisinYaklaşık 4 yıldır bankacılık sektöründe çalışıyorum.
Şu adamla daha önce tanışsaydım havacılık okurdum ama kesinlikle. Çok eğlenceli ya, hayatını yaşıyor benimki :) Bi de 10 11 saat dört duvar arasında insanlarla uğraşıyoruz.
Hosbulduk canimmmOsgeldin beya :)))
Aveline tedavin nasıl gidiyorr canımmm hadi hayırlı haberler verrsin inşallahHosbuldum.yazdiklariniza bakiim dedim yetisemiyorummm
Kozmetik deme bana kanım kayniyoBeni bıraksalar piyasadaki tüm mat rujları toplarım
HosbuldummmHoş geldin minik :)
Ay en sevdiğim arkadaş tipisin kız bankacı çevremde yoktu İzmir'e gel limitimi yükseltisin
Kozmetik deme bana kanım kayniyo
BenzinTuvalet kağıdı 80 tl
Tüp 120 tl
Tereyağı 70 tl
Aveline tedavin nasıl gidiyorr canımmm hadi hayırlı haberler verrsin inşallah
Evet canım nişanlım en başında istemişti ama sonra memlekette kalmak istedi memnunuz çok şükür inşallah iyi insanlarla karşılaşırız. Allahım pişman etmesin :)Ay hadi hayirlisi olsun canim inssllah.
Benziniçim acıdı bu gün benzin alırken
Yok pilot değil. 15 yaşından beri uçak bakım (teknisyenliği) üzerine eğitim almış. Liseden işe başladı. Aynı zamanda çalışırken de üniyi bitirdi biz de öyle tanıştık zaten. Şu an THY bünyesinde teknisyen Atatürk Havalimanında.Eşin pilot filan mı canım ne havası böyle :)))
Cok yogun birgundu csnim ya kosturup durdum.yeni kendime geliyorumKuzu nasılsın
günün nasıl geçti
Ziraat varsa hallederizAy en sevdiğim arkadaş tipisin kız bankacı çevremde yoktu İzmir'e gel limitimi yükseltisin
Hahahahhahahanapim kuzu giderim var
Cok yogun birgundu csnim ya kosturup durdum.yeni kendime geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?