- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.941
Yaaa kuzucum gelmişözledim nurum
Tam ben kıpır kıpır eve al besleHayalperest
Dost canlısı
Pozitif
İstanbulda hangi garanti bankasındasın canım?Kız İzmirliyim zaten ama fazla gitmiyorum :) İstanbul gelini olduk
Yok inanmam aslında :)Burclarla ilginiyorsun demekk
Bornova. Benimkini gezdirmeye götürüyorum da pek sevmiyor. İstanbulcu benimkiNeresinden kız tayininin yarın alıyorsun İzmir'e
Tam ben kıpır kıpır eve al besleD napica belli olmaz ama kuzum sen
Kaç sene oldu pekii :) ne mezunusun :) bölüm yani canımmÜniversiteyi bitirdikten sonra başvurdum. Mülakat sonrası aldılar işte. İşi öğrettiler :) Şu an biz iş öğretiyoruz :)
Cooooooookkk iyiyiiim kuzum nazar edenler inşallah cırcır olurKuzuuu özlemek ne demek. Kötü olduk ya son zamanlarda topik olarak :)
Nazardan korusun Allah topiğimizii:))
Nasılsınız Napıyosunuz :)
İkizler nasıl canım?Hayalperest
Dost canlısı
Pozitif
Boyu devrilesice kurban olsun İzmir'e boşan kuzu gel sen banaBornova. Benimkini gezdirmeye götürüyorum da pek sevmiyor. İstanbulcu benimki
Kız hayallerimdeki kişi gel İzmir'e
:) Allah iyilik versin hep iyi olursunuz inşallah kuşum benim :)Cooooooookkk iyiyiiim kuzum nazar edenler inşallah cırcır olur
Bölüm önemli değil canım. 4 yıllık bölüm okuman kafi. Ama ekonomi ve bankacılık üzerine okuman yararına olur. Lisans mezunu olduktan sonra mülakat ile başvurabiliyorsun.Kaç sene oldu pekii :) ne mezunusun :) bölüm yani canımm
Gel kuzum kapım her zaman açıkGel deyince olsa ben gelirdim
İzmire
istanbula
Ayder e
Maldivlere
Ne çok gitmek istediğim yer var bee
Tezcanlıİkizler nasıl canım?
Senin burcun ne?
Valla özledik canım benimm.Hoşgeldin nişanlı bebek
Nasılsın nası gidiyor
özlettin bee
Seni özledim ama hiç görüşemedik tavır yapcam kıyamıyorum:) Allah iyilik versin hep iyi olursunuz inşallah kuşum benim :)
Amin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?