- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #29.081
15 fazla olur ya sonra adam kaçmasın kompleBen vereyim sana 15 kg
Helal olsunnnnnn :dddd
Ahahahhaha hem de bu saatte mi geldiii eve desennneee bu saaattt kaççç hemen gömleğinin yakasına bak ruj izi filan var mıKorkutuyorsunuz beniBak az önce geldi eve kavga çıkmasın
15 fazla olur ya sonra adam kaçmasın komple
KuzummmHam ham ham
çok leziz bir serroş
Ne yaptin da sindirdin kiz cadiiGüven minik kendine ben 1.70lik arkadaşımı sindirmiş biriyim
Vay canına valla ben çok iddialı olamıyorum :dddGüven minik kendine ben 1.70lik arkadaşımı sindirmiş biriyim
Kız sende az felaket telali değilsin heeAhahahhaha hem de bu saatte mi geldiii eve desennneee bu saaattt kaççç hemen gömleğinin yakasına bak ruj izi filan var mı
Güven minik kendine ben 1.70lik arkadaşımı sindirmiş biriyim
Tombiş pek sevmiyor Takıntılı. 60'ı geçmiyorum ondanKaçar mı dersin
Tombiş severse
Gece vardiyasında bu hafta. 12.00'da çıkıyor ortalama 45 dakika yol desek şüpheli bir durum yokAhahahhaha hem de bu saatte mi geldiii eve desennneee bu saaattt kaççç hemen gömleğinin yakasına bak ruj izi filan var mı
Kız sende az felaket telali değilsin hee
Kuzummm
Devedede boy var gibisinden baktım benim dizine gelen onun kicina geliyordu söyledim leylek gibi pantolon giydiNe yaptin da sindirdin kiz cadii
Tombiş pek sevmiyor Takıntılı. 60'ı geçmiyorum ondan
Gece vardiyasında bu hafta. 12.00'da çıkıyor ortalama 45 dakika yol desek şüpheli bir durum yokTişört var zaten üstünde
Ahaha aynen
Ay hiç sevmem takıntı nedir
İnsanin hasta olabiliyor
kilo gelip geçer
İnsan dürüst olsun
İnsan olsun
Diş görünüşle önyargı etmem
Hee iyi içimi rahatlattınTombiş pek sevmiyor Takıntılı. 60'ı geçmiyorum ondan
Gece vardiyasında bu hafta. 12.00'da çıkıyor ortalama 45 dakika yol desek şüpheli bir durum yokTişört var zaten üstünde
Ahaha aynen
Az güven kendineVay canına valla ben çok iddialı olamıyorum :ddd
Kız sen ne şairsinÖnyargılarımı silen adam
Gönlümün prensi
Sevdiceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?