- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #29.041
Benim ki uzmanlaştı karısını hiç ugrastirmiyor saolsun ek kart çıkarttıKaçır canım hakediyosun. O kadar yalnız kalıyosun kocan uzaklarda bunun bir bedeli olmalı
Ona kalsa TR'de yaşamaz zaten ben tutuyorum. Ahh özlesek de alışveriş ile kendimizi avutuyoruz işte :))Kaçır canım hakediyosun. O kadar yalnız kalıyosun kocan uzaklarda bunun bir bedeli olmalı
Limitsiz kredi kartı
Ahahhahahahha
Zayıflican kuzuu ne öyle yarın ilk iş sporTombik osman oldum ya gız
Sığmıyor hiçbirşey
:) yapmaaa kuzummmBak ya nazar ettinazcik yapım
İnşallah kuzum rabbim gönlüne göre vericek bu sene:))
Banka da istemiyorum kuzu ama işte mecburiyetten diyorum. Hayırlısıyla inşallah kuzum .. Hayırlısını nasip etsin Allahım :)
Yeriiiimmmm:) yapmaaa kuzummm
Yaparsan da katlanırım napiiymm:))
Ahahhaha kız bu kocandaki gitme isteği ne olcak ya git git doymuyooo adam :)) al kartlarını beş parasız bırakkkOna kalsa TR'de yaşamaz zaten ben tutuyorum. Ahh özlesek de alışveriş ile kendimizi avutuyoruz işte :))
Rusları mı sevdi acabaAhahhaha kız bu kocandaki gitme isteği ne olak ya git git doymuyooo adam :)) al kartlarını beş parasız bırakkk
55 kiloya düştüm şükür 1.62 boyKaç kilosunuzzz?Spor salonuna gidiyorum fitimdir
Küçük pürüzler oldu kuzu ama geçti çok şükür ben çok büyüttüm sanırım şu an keşke üzülmeseydim o kadar kasmasaydım diyorum. Şimdi çok şükür güzel gidiyo ama çok şükür :)Ben evliyim canım 5 senedir 7 senedir de beraberiz işte napalım çocuğum yok şuan:) ama evlenmeden önceki nişan söz kına düğün filan çok yıpratıcı süreçler kuzum valla hatırladıkça fenalık geliyor. Allah yardımcınız olsun
Ahhh ahhhh ben 60 dan aşağı düşemiormm spor mpor hak getireeeeeeeKaç kilosunuzzz?Spor salonuna gidiyorum fitimdir
Saol kuzum aynen herşey gelip geçici o dönemlerde herkesin sinirleri bozuk herkes gergin:) çok da üstelememek lazımKüçük pürüzler oldu kuzu ama geçti çok şükür ben çok büyüttüm sanırım şu an keşke üzülmeseydim o kadar kasmasaydım diyorum. Şimdi çok şükür güzel gidiyo ama çok şükür :)
Oh maşallah Allahım hayırlı ömürler versin çocuklarınızla.
Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese :)
Bol kahve iç canımAhhh ahhhh ben 60 dan aşağı düşemiormm spor mpor hak getireeeeeee
Kaç kilosunuzzz?Spor salonuna gidiyorum fitimdir
Kaç kilosun sen mankensin bildiğin :))))170'yim bende. Topukluyla falan çıkarıyoruz 178 üstüne :)) Kilo da 50-53 arası diyelim :)
Tabi adamlara yetişmek güç :))
50-55 arası takılıyoruz işte. Yok canım şimdi manken falan abartmayalımKaç kilosun sen mankensin bildiğin :))))
Oy kuzum benim hiç biseyi takma artık kafanaValla ben memnun değilim kilo almam lazım. Hele nişan süreci işsizlik derken sıkıntıdan verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?