- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #29.221
Oy çen kıçkancan mıFazla konusmiyin he kıskanırım
Kız git kocanla uyu diyorum adam eve yeni gelmiş banane gitsin ne yaparsa yapsın umurumda değil diyosun sence herşey normal mi :))))Ne ya söyle uyuyamam bak
:)) bak kovma beni herkes fazla kilo sıkıntısı çekiyo bulamazsın ben gibiKilosu 9 tl burda domati
Ben beleş kg veriyorum haydee
Tezgahın önünü kapatma
Uyumaz ki şimdi. Yeni geldi, 5'e kadar oturuyorKız git kocanla uyu diyorum banane gitsin ne yaparsa yapsın umurumda değil diyosun sence herşey normal mi :))))
:)) bak kovma beni herkes fazla kilo sıkıntısı çekiyo bulamazsın ben gibi
:) çok güzel günler seni bekliyodur inşallah balımmAynen kuzu biliyosun bir oh diycem artık
Uyumaz ki şimdi. Yeni geldi, 5'e kadar oturuyorZorla mı yatırsam.
:) çok güzel günler seni bekliyodur inşallah balımm
Gece mi çalışıyor canım
Valla olay çıkar zorla yatır. Eşler beraber uyumadıkça düzen olur mu o evde? Yalnız niye uyumuyo çalışıyosa onu bilemem. Ama keyfi oturuyosa zorla yatırUyumaz ki şimdi. Yeni geldi, 5'e kadar oturuyorZorla mı yatırsam.
Normalde gündüz çalışıyor ama arada gece vardiyası denk geliyor canım. Arada katlanıyoruz mecbur.
Imm en son 56 idim şimdi 53 - 54 olmuşumdur. 59 a tamamlayalım gülümTamam kaç kg istiyon tartayım
Imm en son 56 idim şimdi 53 - 54 olmuşumdur. 59 a tamamlayalım gülüm
Beraber uyuyoruz da gece vardiyasındayken değişiyor biraz özellikleriValla olay çıkar zorla yatır. Eşler beraber uyumadıkça düzen olur mu o evde? Yalnız niye uyumuyo çalışıyosa onu bilemem. Ama keyfi oturuyosa zorla yatır
Imm en son 56 idim şimdi 53 - 54 olmuşumdur. 59 a tamamlayalım gülüm
Aminn hepimizle :)En güzel günler bizimle olsun inşallah
Ya şaka bi tarafa sen daha iyi bilirsin tabi evinin düzenini canım. Kaç yaşındasın?Beraber uyuyoruz da gece vardiyasındayken değişiyor biraz özellikleri
:) tee nettin bacımm :)))53 isen
Sana bi 20 kg verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?