- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #29.241
Ya kilo herkesin problemiTopiğin obezi olmuşum
Ben gidip bir intihar edip geleyim
Ben 27, o 29.Ya şaka bi tarafa sen daha iyi bilirsin tabi evinin düzenini canım. Kaç yaşındasın?
Tamam canım iyi gecelerNeyse kızlar yavaştan bende yatağın yolunu tutayım. 6.30 da kalkcam yatsam iyi olur artık :)) Hoş muhabbetiniz için teşekkürlerimi sunuyorum, öpüldünüz :))
Neyse kızlar yavaştan bende yatağın yolunu tutayım. 6.30 da kalkcam yatsam iyi olur artık :)) Hoş muhabbetiniz için teşekkürlerimi sunuyorum, öpüldünüz :))
:)) kuzu ya hiç alamıyorum 56 sabit. Şimdi düzene girer 56 olurum fazlasını alamam :)O ne öyle kız
En son okulda o kiloydum
Ya kilo herkesin problemi
Ne diyim mutluluklar sizinle olsun :)Ben 27, o 29.
:)) kuzu ya hiç alamıyorum 56 sabit. Şimdi düzene girer 56 olurum fazlasını alamam :)
Sporla bari kalçam kötü durmuyo Allah'tan :)
Ne dicektin söyle söyleNe diyim mutluluklar sizinle olsun :)
:) tee nettin bacımm :)))
:)) iyice zayıflayıp yiyecen kekleri pastaları :)))
Ahahha yok kız benim ne haddime hiç tanımıyorum sizi öyle geyik yaptık :)) sen mutluysan herşey ok:)Ne dicektin söyle söyleEleştirilere açık bir çiftiz
Nereye yaaTopiğin obezi olmuşum
Ben gidip bir intihar edip geleyim
Şaka yapıyorum ya :)) Alınmam ben öyle şeylere.Ahahha yok kız benim ne haddime hiç tanımıyorum sizi öyle geyik yaptık :))
Boyum 1.74
İlaçla falan 58 olmuştum biaara çok iyiydi ama şimdi kullanamam göbek yaptı göbek olmasın da diyorum normal yollardan alayım. Alamıyorum :)
Nereye yaa
Daha yeni buldum bırakmammm
Her zaman inşallah canım yine gelNeyse kızlar yavaştan bende yatağın yolunu tutayım. 6.30 da kalkcam yatsam iyi olur artık :)) Hoş muhabbetiniz için teşekkürlerimi sunuyorum, öpüldünüz :))
Bencede çok zayıfsın kızKız çok zayıfsın
Az kilo al gerçekten
Dikkat etme
Her zaman inşallah canım yine gel
Esesimin çok güzel kekleri olur yapar bize yeriz :))Eses07 dmi kuzum :))
Iyi geceler Allah rahatlık versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?