- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #29.681
Aynen kuzu bende İstanbullu gelini izliyorum. Bdv de eşimle tartışmamız diye başlık var sinir oldum kadına :))
Imm bilmiyorum ya yapmayı ama öğrenip yapayım dur. Anlatacaklarım var burda anlatmak istemiyorummm.Hiç yapmadım o nasu bişi
:)) ikisini birden götürüyom :)İzleyemiyorum burada
Dikkatim dağılıyor
Eşim dizi senin
Ama ben izliyorum diyor
Bak merak ettm şimdiImm bilmiyorum ya yapmayı ama öğrenip yapayım dur. Anlatacaklarım var burda anlatmak istemiyorummm.
:)) ikisini birden götürüyom :)
Bende İst gelini izliyormAynen kuzu bende İstanbullu gelini izliyorum. Bdv de eşimle tartışmamız diye başlık var sinir oldum kadına :))
Ben fazla fonksiyonluyum galibaİzleyemiyorum burada
Dikkatim dağılıyor
Eşim dizi senin
Ama ben izliyorum diyor
:) öğrenim de açayım kuzu özel.Bak merak ettm şimdi
Prolar yapabiliyor galiba onu bildiğim kadar:) öğrenim de açayım kuzu özel.
Burda anlatmiyim sabret :))
Eses ne pro mu :)) en üst kademe kim öğreniym o yapsın :))Prolar yapabiliyor galiba onu bildiğim kadar
Eser pro kırmızı yaEses ne pro mu :)) en üst kademe kim öğreniym o yapsın :))
Hıı bilmiyom kuzu isteyen renk değiştiriyo sanıyodum :))Eser pro kırmızı yao yapabiliyor galiba
Kız o bdv deki konuya bende snr oldum haaaa o ne Allah aşkına
Bir kadın bir erkeği nasıl tehdit edebiliyor anlamadim valla çok hataliHıı bilmiyom kuzu isteyen renk değiştiriyo sanıyodum :))
Kız neler demiş adama. Kötü yola mı düşeyim ne demek.
Diğerleri de onun kadar ağır laflarının
28-30 arası canım yani o zaman göre çıkabilir mi? Sanki erken geldi bana? Yanlışlık olabilir mi canımKaç günde bir oluyorsun
Imm bilmiyorum ya yapmayı ama öğrenip yapayım dur. Anlatacaklarım var burda anlatmak istemiyorummm.
:)) ikisini birden götürüyom :)
28-30 arası canım yani o zaman göre çıkabilir mi? Sanki erken geldi bana? Yanlışlık olabilir mi canım
28-30 arası canım yani o zaman göre çıkabilir mi? Sanki erken geldi bana? Yanlışlık olabilir mi canım
Aynen muhteşem çiftKızlar
süreyya❤faruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?