- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #29.701
Kesinlikle akife çok guluyorm yaaaaaAslı enver oyunculuğu
Aşk
Kesinlikle akife çok guluyorm yaaaaa
Kız erken gebelik testi yapmadım ki:)) normal olanlarıyla yaptımBence hamilesin
Çıkar erken gebelik testinde
Valla öyle geziyoruzUç tane çocuk atleti 20lira
Erkeknic çamaşırı tane 10 lira don bile alamiyoruz
Hatun havalarda dolaniyor
Ayyyy ben de ordayımmmmKızlar
süreyya❤faruk
Gez kız madem çocuk istemio kocan çatır çatır ye paralarınıValla öyle geziyoruz
Bendim kuzum :)Gebelik testini soran kimdi?
Maaşından her ay güzel bir rakam kendi bakımıma ayırıyorum. Çocuk olana kadar daha çok canını yakacağımGez kız madem çocuk istemio kocan çatır çatır ye paralarını
Ya korunmamıza rağmen bir umut ben de yapıyorum arada ama boşBendim kuzum :)
Benim de öyle hemen olmadı kuzum zamanı vardır hayırlısı olsun üzme tatlı canınıMaaşından her ay güzel bir rakam kendi bakımıma ayırıyorum. Çocuk olana kadar daha çok canını yakacağım
Ya korunmamıza rağmen bir umut ben de yapıyorum arada ama boş
İnşallah ya. Saçını örüp okula götürdüğüm bir kızım olmasını çok istiyorum :))Benim de öyle hemen olmadı kuzum zamanı vardır hayırlısı olsun üzme tatlı canını
İnşallah kuzum Allah herkesin gönlüne göre versinİnşallah ya. Saçını örüp okula götürdüğüm bir kızım olmasını çok istiyorum :))
Bende kız isterdim ama iki canavar ciktiİnşallah ya. Saçını örüp okula götürdüğüm bir kızım olmasını çok istiyorum :))
Reklam girdi koş koşKonsantre olamıyorum canım ya
Cuma akşamları beni unutun
Ok by
İsin icine kocayi da koyuyorm o hepsndn çocukAhh 2 erkek fazla :)
Ahahah Allah kolaylık versin sana :) O evin halini tahmin edemiyorum her gün uğraşıyorsundur :))İsin icine kocayi da koyuyorm o hepsndn çocuk
Ahahah Allah kolaylık versin sana :) O evin halini tahmin edemiyorum her gün uğraşıyorsundur :))
Disiplin şart 3 erkeğe diyorsunartik evde askeriye sistem uyguluyorm özellikle esime ortalıkta bıraktığı herşeyi atiyirm su esyam nerde dediğinde attım diyorm nasıl diyo ortalıkta buldm attm esyana olduğu yere koysaydn diyirm artik herşeyi yerne koyuyor
Çocuklara esnekligm sonsuz yaDisiplin şart 3 erkeğe diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?