- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.121
Döv tabiYapmazsa dövücemAcıktım bak...
Hemserime selam şöyle
Pişman oldukKalabalıktan kaçmışsınız
kaçmışsınız ne güzel
Hamarat enişteYapmazsa dövücemAcıktım bak...
Öğrenciyken ütüden tut, yemeğe kadar hepsini yaptığı için az çok biliyor bir şeyler. Kullanıyorum ben de ama işine gelince yapıyorHamarat enişte
Kuzum biz ikimzde sevmiyorz aslında ama orda da yalnız kalıp iki çocukla olunca buraya geldik çok kucuklerdi çok kotuyduk oralarda ondan gelmek zorunda kaldikNeden ama ?
İnsanın memleketi gibisi yoktur
Öğrenciyken ütüden tut, yemeğe kadar hepsini yaptığı için az çok biliyor bir şeyler. Kullanıyorum ben de ama işine gelince yapıyor
Kuzum biz ikimzde sevmiyorz aslında ama orda da yalnız kalıp iki çocukla olunca buraya geldik çok kucuklerdi çok kotuyduk oralarda ondan gelmek zorunda kaldik
Her şeyde bir hayır vardır :)) Gönlünüze göre olsun tabi her şey. İlerde hemfikir olup gelirsiniz belli olmaz :)
AynenHayırlısı buymuş üzülmeyin
Aynen
Aileler burada olunca biraz sknti oluyor :)
Bye canım. Görüşürüz.Anladım canım
Hayırlısı
Ben gelirim akşam yine görüşürüz
GrirsrzAnladım canım
Hayırlısı
Ben gelirim akşam yine görüşürüz
İyiyim sen napıyorsun? Yorucu bir dönemdir ama güzeldir :)) Tadını çıkar.Kuzular napiyosunuz nasılsınzz gelemedim bugün buraya :) yarın bohça getirecekler güzel hissediyorum ya :)
Temizlik hazırlık falan işte yoruldum daha duş alıp kaşımı alacam :))
Hoşbuldum çok şükür iyiyim canım sen nasılsın düğünüm oldu şimdi kendi evimdeyim 2 hafta oldu düğün olalıHoşgeldin :) nasılsın napiyosun düğünün ne zamandı:)
Olur mu hiç kuzu bugün disardaydim hiç giremedim ki
Hoşgeldin gündüz olmayınca özledik :)Ben gelmiştim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?