- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.161
Naptın bakiyim bu gün
Hic valla napim koltuk moltuk baktk eve geldik takiliyoruz çocuklarla :)Naptın bakiyim bu gün
Oh miss iyi yapmışsın canimHic valla napim koltuk moltuk baktk eve geldik takiliyoruz çocuklarla :)
Valla kanallarda hoc birşey yokBugün hangi dizidesiniz kızlar
Sen neler yaptn bebisimmOh miss iyi yapmışsın canim
Aynenn ya ben de bişe bulamadımValla kanallarda hoc birşey yok
Valla ben mis gibi kahve yaptım balkon keyfi yapıyorum bu günku diziler çizgi film ayarıBugün hangi dizidesiniz kızlar
Bir deli rüzgar var o açık şimdilik kesik kesik izliyormAynenn ya ben de bişe bulamadım
Voyvv super kahve içecek halim bile yok :)Valla ben mis gibi kahve yaptım balkon keyfi yapıyorum bu günku diziler çizgi film ayarı
Napim minigim 10 paket bebek bezi mama felan aldım çocuk esirgeme ye gittim çok huzurlu bir gundeyim vallaSen neler yaptn bebisimm
Gel mavişin yapsın sana :)Voyvv super kahve içecek halim bile yok :)
Ohhhh ev sevdiğimmm balkon sefasıValla ben mis gibi kahve yaptım balkon keyfi yapıyorum bu günku diziler çizgi film ayarı
Woueww supersin tatlimmm harika huzur dolu birşey eminimmmNapim minigim 10 paket bebek bezi mama felan aldım çocuk esirgeme ye gittim çok huzurlu bir gundeyim valla
Sen bana nane limon yapGel mavişin yapsın sana :)
Aaa süpersin valla ne hayra geçmiştir. Allah kabul etsin canım hayrınıNapim minigim 10 paket bebek bezi mama felan aldım çocuk esirgeme ye gittim çok huzurlu bir gundeyim valla
Eşim PC de :) valla tek başıma manzaraya bakıyorum yanımda kuşum var aşk yaşadığımOhhhh ev sevdiğimmm balkon sefasıeşinle oturun romantik romantik :)))
Sorma kuzum ya içim bir rahat anlatamamWoueww supersin tatlimmm harika huzur dolu birşey eminimmm
Yapım kuzuma zencefilli ballı çaySen bana nane limon yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?