Balkon keyfi kuzucum iyiyim can içim naptın bakım bu gun
Oh ne güzel serin dmii. Kuzumm pencere sildim temizdi kolay oldu tek suyla hemen silip çıktım. İçte banyoyu tuvaleti detaylı temizledim. Kapıları sildimm. Sonra kuzum tatlı yerine aşure yapalım dedik inşallah kısmet olursa onun için fıstık falan kırdık onları hazırladık işte öyle ya kuzumm :)

Yaaa sen şimdi gelin mi oluyon kuzum ya inşallah bide gelinlikli gorucem seni rabbim ağzının tadını bozdurma dan surdursun canım

Yaaa sen şimdi gelin mi oluyon kuzum ya inşallah bide gelinlikli gorucem seni rabbim ağzının tadını bozdurma dan surdursun canım
Güzel kardeşim benim. Amin inşallah Allah razı olsun :) görürsün inşallah kuzum benim evet :) sonra bebişlerimiz olur inşallahhhh seninki daha büyük olur bana tecrübelerini anlatırsın :))

Güzel kardeşim benim. Amin inşallah Allah razı olsun :) görürsün inşallah kuzum benim evet :) sonra bebişlerimiz olur inşallahhhh seninki daha büyük olur bana tecrübelerini anlatırsın :))
Evet kızım için kuyruğa girersiniz bende naz yaparım inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…