- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.241
Oyy minigim benim kavuştuk işte
Kuzum yoğundum bugün ya iş güç işte yarın için hazırlık.Hiç kimseden gık cikmiyo kuzu ya ben oluyorum siz olmuyonuz
Balkon keyfi kuzucum
Evet canımm benim ama ben bayılacak gibiyimm :) çok yuhum geldi yoruldum :)
Nasılsın bebişimm Napıyosun.
Yarın bohça gelicek demi ayy çok heycanliiiiiiKuzum yoğundum bugün ya iş güç işte yarın için hazırlık.
Amerikada yasiyoruz biz.ben suan turkiyedeyimHayırdır nerede ki?
Yorucu ama heyecanli seyler.hayitli olsun canimAynen canımm yorucu ama çok şükür çok güzel :)
Duş aldım oturuyorum çok uykum geldi :)
Oh ne güzel serin dmii. Kuzumm pencere sildim temizdi kolay oldu tek suyla hemen silip çıktım. İçte banyoyu tuvaleti detaylı temizledim. Kapıları sildimm. Sonra kuzum tatlı yerine aşure yapalım dedik inşallah kısmet olursa onun için fıstık falan kırdık onları hazırladık işte öyle ya kuzumm :)Balkon keyfi kuzucumiyiyim can içim naptın bakım bu gun
Hm. Tatil amaçlı yani. Bende yolluyorum 20 günlüğüne az kaldı. Özlesem mi, özlemesem mi bilemedimAmerikada yasiyoruz biz.ben suan turkiyedeyim
Benimki biraz uzun tatil oldu.Hm. Tatil amaçlı yani. Bende yolluyorum 20 günlüğüne az kaldı. Özlesem mi, özlemesem mi bilemedim
Yaaa sen şimdi gelin mi oluyon kuzum ya inşallah bide gelinlikli gorucem seni rabbim ağzının tadını bozdurma dan surdursun canımOh ne güzel serin dmii. Kuzumm pencere sildim temizdi kolay oldu tek suyla hemen silip çıktım. İçte banyoyu tuvaleti detaylı temizledim. Kapıları sildimm. Sonra kuzum tatlı yerine aşure yapalım dedik inşallah kısmet olursa onun için fıstık falan kırdık onları hazırladık işte öyle ya kuzumm :)
:) çok şükür canım ya evet :) Allah razı olsun canımm amin :)Yorucu ama heyecanli seyler.hayitli olsun canim
Kız nurrr hadi gözün aydın yaaYarın bohça gelicek demi ayy çok heycanliiiiii
Güzel kardeşim benim. Amin inşallah Allah razı olsun :) görürsün inşallah kuzum benim evet :) sonra bebişlerimiz olur inşallahhhh seninki daha büyük olur bana tecrübelerini anlatırsın :))Yaaa sen şimdi gelin mi oluyon kuzum ya inşallah bide gelinlikli gorucem seni rabbim ağzının tadını bozdurma dan surdursun canım
Evet kızım için kuyruğa girersiniz bende naz yaparımGüzel kardeşim benim. Amin inşallah Allah razı olsun :) görürsün inşallah kuzum benim evet :) sonra bebişlerimiz olur inşallahhhh seninki daha büyük olur bana tecrübelerini anlatırsın :))
23 canım seninEternaaLLove senin yaş kaçtı canım.
27.23 canım senin
:)) kuzum yaa :)) evet :) sonra biz götürücez inşallah :)) yemek falan hazırlicaz yemek yenir işte inşallah güzel geçer :)Yarın bohça gelicek demi ayy çok heycanliiiiii
Sen içini rahat tut tabiki güzel geçer kuzummmm hadi hayırlısı olsun tatlı telaş bunlar:)) kuzum yaa :)) evet :) sonra biz götürücez inşallah :)) yemek falan hazırlicaz yemek yenir işte inşallah güzel geçer :)
:)) sağ ol balımm:)Kız nurrr hadi gözün aydın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?