- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.201
Ahahah aynen yok kuzu esi de vardıOhhhh o zaman sen çözümü bulmuşsun yeni kol gelirse sen boz :))) kız gecelere kadar arkadaşı siz de mi :)))
AynennnOnline oynuyorlardır :)
Allah bağışlasın kuzum maşallahh
Saolunnn kizlar canlarmmmmOy teyzesinin balı
Arada oynasınlar. Benimki de oynuyorAynennnbenimki şuanda başkalarıyla oynuyo
Ben hiç oynamadım valla blmiorm ama öyle olsaydı peşlerine düşerdimOnline oynuyorlardır :)
Benimki gel birlikte oynayak diyorBen hiç oynamadım valla blmiorm ama öyle olsaydı peşlerine düşerdim
Kız inşallah senin de avatardaki giibi maviş maviş bi kızın olur:)) sen sarışınsın heralde?Oy teyzesinin balı
Bizimki gün aşırı oynuyo kuzu pazar günleri de arkadaslariyla haftada bir birinde toplanıp oynuyolarArada oynasınlar. Benimki de oynuyor
Sarışın kuzu inşallahKız inşallah senin de avatardaki giibi maviş maviş bi kızın olur:)) sen sarışınsın heralde?
Kız bu erkeklerin fuzuli işleri bitmez. Oysaki bize bak ne verimli zaman geçiriyoruzzzzBenimki gel birlikte oynayak diyorDaha hangi tuş ne yapıyor onu bilmiyorum. Aşmışş!
Biz deKız bu erkeklerin fuzuli işleri bitmez. Oysaki bize bak ne verimli zaman geçiriyoruzzzz
O güzel bişey spor insana iyi geliyor. Ona laf etmem bak :)Evde öyle çok oynama huyu yok ama basketbol-futbol oynamaya mutlaka çıkar her hafta.
Benimki tam bir GS fanatiği sorma ya her macina gider yenildiklerinde sanırsın ki evde cenaze varEvde öyle çok oynama huyu yok ama basketbol-futbol oynamaya mutlaka çıkar her hafta.
Ahahahahhaha konuşarak fikir alış verişi yapıyoruzzzz canımmmm:))))Biz de
Oyun oynamaktan iyidir haklısın :))Ahahahahhaha konuşarak fikir alış verişi yapıyoruzzzz canımmmm:))))
HoşgeldinnGeldim ben deee
Hoşgeldin kuzucumGeldim ben deee
Aynen bizimde öyleEvde öyle çok oynama huyu yok ama basketbol-futbol oynamaya mutlaka çıkar her hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?