- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.301
:)Ahahhahahayapi gereği
Ama snirlenince kaciiiinnnn
Erkek tarafida yapiyo hazirciKız çeyizi sen hazirlican kız tarafı sensn
Ahahhahahaha
Bal bal
Onlar sknti değilErkek tarafida yapiyo hazircikızımın eşarpları patiği bol olsun canim
Hahahahha:)) hiiiç trip yiyemem valla tıpış tıpış gelir anlatırım
Sizsiniz balBal bal
Sen kızıma ne layık goruyonOnlar sknti değildamatlık çeyizini bohcani hazırla kaç bilezik istiyon
İste bekledigim dünür performansıSen kızıma ne layık goruyon
Ahaha nereden bunu koydum ben de bilmiyorum. Bir anda aklıma geldi bunu koydum. Efendim canım :)
Hayırlı geceler canmmm yarn bekleniyorsun :) mcxKardeşlerimmm hepinizi çok seviyorum uyuyorum bende :) iyi geceler Allah rahatlık versin çok öptüm hepinizi :)
İyi uykular kuzu, yarın bol şanslar :))Kardeşlerimmm hepinizi çok seviyorum uyuyorum bende :) iyi geceler Allah rahatlık versin çok öptüm hepinizi :)
Ee kuzum senin gelinin olucak neyin konuşmasını yapım koluna takıp gezdirİste bekledigim dünür performansıboyle dunurun kızına neler almam ki
NaberAhaha nereden bunu koydum ben de bilmiyorum. Bir anda aklıma geldi bunu koydum. Efendim canım :)
Kuzu bu değiştir ya inan bende zorlaniyomAhaha nereden bunu koydum ben de bilmiyorum. Bir anda aklıma geldi bunu koydum. Efendim canım :)
:) yarın tüm olan bitenle burdayım inşallah kuzumm :)Hayırlı geceler canmmm yarn bekleniyorsun :) mcx
İyi uykular kuzu, yarın bol şanslar :))
Yaaaa yirimEe kuzum senin gelinin olucak neyin konuşmasını yapım koluna takıp gezdircek olan sensin
İyi geceler kuzum yarın beklediğinden de iyi geçer inşallahKardeşlerimmm hepinizi çok seviyorum uyuyorum bende :) iyi geceler Allah rahatlık versin çok öptüm hepinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?