- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.701
Nihayet oldu kuzum..Bekliyorum kuzu
Yesinler onun pembis ayakkabilariniNihayet oldu kuzum..
Yaa! Baska koyacaktim olmadi birtürlü anlamadim..Yesinler onun pembis ayakkabilarinikuzu bu tam lokmalik ya
Bundada şeker kuzum Allah bağışlasınYaa! Baska koyacaktim olmadi birtürlü anlamadim..
Şu an evi dagitmakla meşgulYesinler onun pembis ayakkabilarinikuzu bu tam lokmalik ya
Sağol kuzum.. Rabbim en yakin zamanda sana ve tüm isteyen arkadaslarima nasip etsin inşAllah..Bundada şeker kuzum Allah bağışlasın
Ya kıyamam bırak kuzum istediği kadar dagitsin ilerde oda topliycakŞu an evi dagitmakla meşgul
AmmmiinSağol kuzum.. Rabbim en yakin zamanda sana ve tüm isteyen arkadaslarima nasip etsin inşAllah..
Aynen öyle kuzum..Ya kıyamam bırak kuzum istediği kadar dagitsin ilerde oda topliycaksenin gölgenin altında yaşasın minikligini
Ahahha ay kız ben daha hic yemedm ama yakındır kesinYok kuzum dilim yandı özledim valla sizi az kalsın yeni hesap acicaktim valla
İyi geçmesine sevindim :) @Eses07 gelsin anlat meraklandık :))
Aslında korku var biraz daha önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı
Hiç etiket yok baktım kimsenin aklına düşmemişim rol çalayım dedim ecuk tavır yapayım dedim kuzum merak etmiş yanlış kişiyi etiketlemişin meğer :)
Geldiler kuzummm çok şükür güzel geçti :)
Annesi cömert maşallah çok güzel hazırlamışlar bohçayı:)
Sorun anlatayım kuzumm :))
Kuzularrrrrrrrr
:) kuzu battaniye koymuşlar iki tane halalarının hediyesi onlar. Şu isimlerini bilmiyorum süslü yatak örtüleri varya hani ondan var. Pike takımı var. Mavi seviyorum diye mavi yaptırmış :)) kuzumm havlu oyalı yazma lif patik çorap seccade sonraaa iç çamaşırı nevresim falan var. Çok koymuş hepsinden kadınlar gülüyo ben kızlarıma bunları yapmiyim diye :) ay maşallah seviyorum annesini ya :)
Amma abarttınız ama siz de ya :)) Benimki böyle demiyor cidden
Niyee serraaaBu günden itibaren başka topiklere gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?