- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.741
Nalim canm disardaydim çocuğu aldm geldm komsuyla kahve ictik yemek yapicam şimdiİyiyim tatlım büyük cadı da küçük cadı da uyuyorlar yemek yaptım çamaşır topla katla yerleştir şimdi kk ya takılıyorum sen nasılsın
Canım aslında okuyorum burayı da yazmaya Dorsay’ın olmuyor bizde annemle içtik kahveyi ya aslında bende merak ediyorumNalim canm disardaydim çocuğu aldm geldm komsuyla kahve ictik yemek yapicam şimdi
Sesin soluğun çıkmıyor nerelerde takiliyon
Bebis büyüdü mi
Zeytin nerelerde ya habern var mj senjn
Ay giden gelmiyor yaaa nasıl iştir anlamadım vallaCanım aslında okuyorum burayı da yazmaya Dorsay’ın olmuyor bizde annemle içtik kahveyi ya aslında bende merak ediyorumZeytintanem i tatile gidecekti acaba gittiği yerde net mi YÖK bilmiyorum ki
Aynen yaaa kız Doğum yapacaklar vardı acaba yaptılar mıAy giden gelmiyor yaaa nasıl iştir anlamadım valla
Tatlı anneden haber alamıyoruz vallaAynen yaaa kız Doğum yapacaklar vardı acaba yaptılar mı
Ooo bebiş mi geliyorrrrrrr yoksa@umudu beklemekByNkoaLa Testin doğruluğu için 3-4 gün adet gecikmesini bekleyeceğim kızlar :) Daha sonra ilk işim gidip yaptırmak. Umarım pozitif olur
Hahahaha yok kız gelinimizin bebeğiOoo bebiş mi geliyorrrrrrr yoksa
İki gün sonra falan artık galiba oBi degulse14 vardı heralde o ne yaptı
İyi canımHahahaha yok kız gelinimizin bebeğimevlit yapicaz da
Ayy ben yapamicam artik
İki gün sonra falan artık galiba o
Efendim kuzucum ^.^@Eses07 gezenti
@Aveline nabiyosjn canmm
@Finr merakla bekliyoruz
@Oeksuez sen bi gel hele bi gel
T Tatlianne20 bi haber ver
Kmsl Hnd nasılsın bebisin nasıl
mahperi hatun canimmmmm
Zeytintanem nerelerdesn
Allah razı olsun Canımmm inşallah :) :)
Kuzum ya dün şarjım bitti sonra çok yorgundum valla şarj olana kadar uzandım uyuduö birazz. Bugünde kuzenime gittim şimdi geldim :)Ohhhh ne nerdesin nuruuum ozledimm !!!
Nasılsın canmmmEfendim kuzucum ^.^
Ayy hadi bakalımmm ne güzell
Ahahah kuzum valla ne çocuk bakacak ne de yapacak halim kalmadıAyy hadi bakalımmm ne güzellHayırlı haberlerini alırız inşallah. Koalam olmaz senden de isterim, sende bebek yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?