Vallahi canım bitik haldeydim benim kızın çok gazı var 4 saattir kucağımda gezdiriyordum o uykuya daldı bende kendimi yatağa atmışım siz neler yapıyorsunuz
Kuzum gaz sikintisi bizde de var yaa mahvolduk dün gece. Cok zor rahatladi. Sen neler yapıyorsun oyle olunca. Benim oglumda hic boyle gaz sancisi olmazdi

Kuzum gaz sikintisi bizde de var yaa mahvolduk dün gece. Cok zor rahatladi. Sen neler yapıyorsun oyle olunca. Benim oglumda hic boyle gaz sancisi olmazdi
Canım benim ilk kızımda da toktu gaz ama bunda çok fazla var..ben eczaneden damla aldım biagaia diye bi damla akşamları 5 damla veriyorum biraz rahatlatıyor basende kimyonlu su veriyorum..bende hergün 2 bardak anason demleyip içiyorum...ama fazlı çocuk çok zormuş yaaa inşallah dizinde hemen geçer ama 3 ay sürer diyorlar

Bende esimi yolladim simdi gaz damlasi al diye. Ben zinco al dedim daha iyi diye duymuştum acaba seninkinden mi aldırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…