- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.301
Aminnnn canmmmm saolAllah kabul etsin canim.
MaşAllah kuzum öpüyorumm..Teyzeleri size küçük bi cadı yolluyorum
O popisi isira isira yeriiiimmmmTeyzeleri size küçük bi cadı yolluyorum
Kuzum gaz sikintisi bizde de var yaa mahvolduk dün gece. Cok zor rahatladi. Sen neler yapıyorsun oyle olunca. Benim oglumda hic boyle gaz sancisi olmazdiVallahi canım bitik haldeydim benim kızın çok gazı var 4 saattir kucağımda gezdiriyordum o uykuya daldı bende kendimi yatağa atmışım siz neler yapıyorsunuz
Canım benim ilk kızımda da toktu gaz ama bunda çok fazla var..ben eczaneden damla aldım biagaia diye bi damla akşamları 5 damla veriyorum biraz rahatlatıyor basende kimyonlu su veriyorum..bende hergün 2 bardak anason demleyip içiyorum...ama fazlı çocuk çok zormuş yaaa inşallah dizinde hemen geçer ama 3 ay sürer diyorlarKuzum gaz sikintisi bizde de var yaa mahvolduk dün gece. Cok zor rahatladi. Sen neler yapıyorsun oyle olunca. Benim oglumda hic boyle gaz sancisi olmazdi
Sağol canımO popisi isira isira yeriiiimmmmkız fıstık olmuş bu bildiğin
Bende esimi yolladim simdi gaz damlasi al diye. Ben zinco al dedim daha iyi diye duymuştum acaba seninkinden mi aldırsamCanım benim ilk kızımda da toktu gaz ama bunda çok fazla var..ben eczaneden damla aldım biagaia diye bi damla akşamları 5 damla veriyorum biraz rahatlatıyor basende kimyonlu su veriyorum..bende hergün 2 bardak anason demleyip içiyorum...ama fazlı çocuk çok zormuş yaaa inşallah dizinde hemen geçer ama 3 ay sürer diyorlar
Hala yok canm bekliyorhzYaaa bu kadın nerelerde hala haber yok mu ://
Cnm zirko çok bi etki yapmıyor...gerçi çocuk çok gazlı olunca ne yaparsan yap fayda etmiyorBende esimi yolladim simdi gaz damlasi al diye. Ben zinco al dedim daha iyi diye duymuştum acaba seninkinden mi aldırsam
Zinco aldik bakalim etki etmezse artik başka marka alirim sagol canimCnm zirko çok bi etki yapmıyor...gerçi çocuk çok gazlı olunca ne yaparsan yap fayda etmiyor
Maşallahh :)Teyzeleri size küçük bi cadı yolluyorum
Marketten geldik kuzum eşyaları yerleştiriyorum ya herşey ne kadar pahalıByNkoaLa EternaaLLove Oeksuez Zeytintanem A Aveline D __Dahlia__ Kmsl Hnd Eses07 Finrod Felagund gulse14 Makarnasever kızlaaarrr
B Brunello Cicinelli :)) ne güzel adın var kız :)
Nasılsınz kuzular napıyosunuz
Bana da haber ver canım işe yarıyacak mıZinco aldik bakalim etki etmezse artik başka marka alirim sagol canim
Dugundeyiz canm sen nabiyosunByNkoaLa EternaaLLove Oeksuez Zeytintanem A Aveline D __Dahlia__ Kmsl Hnd Eses07 Finrod Felagund gulse14 Makarnasever kızlaaarrr
B Brunello Cicinelli :)) ne güzel adın var kız :)
Nasılsınz kuzular napıyosunuz
Kolay gelsin canım.Marketten geldik kuzum eşyaları yerleştiriyorum ya herşey ne kadar pahalı
Kimin düğünü kuzuuDugundeyiz canm sen nabiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?