- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.341
Sağ ol canımm sen nasılsın napiyosun :)Ooo kolay gelsin kuzum ^^
Aynı, pazar dışında hep koşuşturmaca. Bugün yattım ama :))Sağ ol canımm sen nasılsın napiyosun :)
Oh iyi :)Aynı, pazar dışında hep koşuşturmaca. Bugün yattım ama :))
İçim içimi yese de karışmak istemiyorum pek. Eşim gelince konuşacak. En son böyle kaldı. 2 boğa anlaşabilir mi acabaOh iyi :)
Kardeşinle naptınızz?
Anladım canım düzelir umarım..İçim içimi yese de karışmak istemiyorum pek. Eşim gelince konuşacak. En son böyle kaldı. 2 boğa anlaşabilir mi acaba
Sonra bana ''sen bu evde yaşamıyorsun, bize karışma'' demesinden çekiniyorum. Kardeşimin tok lafları vardır.
Eşimle kardeşimAnladım canım düzelir umarım..
Boğa burçları kim ki onu anlamadım :))
Kolay gelsin kuzum, benim kizin fazla sürmemişti gaz olayi .. Bende erkek bebekleri cok gazlı olur diye duymuştumm..Allah yardimcin olsun ..Canım benim ilk kızımda da toktu gaz ama bunda çok fazla var..ben eczaneden damla aldım biagaia diye bi damla akşamları 5 damla veriyorum biraz rahatlatıyor basende kimyonlu su veriyorum..bende hergün 2 bardak anason demleyip içiyorum...ama fazlı çocuk çok zormuş yaaa inşallah dizinde hemen geçer ama 3 ay sürer diyorlar
Efendim kuzum, ne yapayim kizi banyo yaptiracam birazdan ..@ByNKoaLaEternaaLLove @Oeksuez @Zeytintanem @Aveline D __Dahlia__ Kmsl Hnd Eses07 Finrod Felagund @gulse14 Makarnasever kızlaaarrr
B Brunello Cicinelli :)) ne güzel adın var kız :)
Nasılsınz kuzular napıyosunuz
Kolay gelsin kuzum cok güzel yapmışsın...
Sağol canım 3 Aydan sonra geçer diyorlar inşallah öyle olurKolay gelsin kuzum, benim kizin fazla sürmemişti gaz olayi .. Bende erkek bebekleri cok gazlı olur diye duymuştumm..Allah yardimcin olsun ..
Efendim kuzum, ne yapayim kizi banyo yaptiracam birazdan ..
Kolay gelsin kuzum cok güzel yapmışsın...
Canim sen hamilesin herhalde , gözün aydin hayirli olsun sağlikla doğsun inşAllah..Eşimle kardeşim
Evet daha dün öğrendim :) Sağ ol canım umarım sağlıkla doğar :)Canim sen hamilesin herhalde , gözün aydin hayirli olsun sağlikla doğsun inşAllah..
Evliyim, 3 yıl olacak ocakta... Ben öğretmenim, eşim polis ama eğitimde. Şafak sayıyorum kavuşmak için. Ocak ayında gelecek, ocağa kadar ayrıyız. Pek konuşamıyoruzda çok ağır bir eğitimleri var telefon falan yasak. Baya bildiğin bunalım modundayım, burada kafa dağıtıyorum anca edindiğim dostlar sayesinde işte. Senin düğünün ne zaman Allah tamamına erdirsin inşallahSen napiyosun canım çalışıyo musun evli misin? :)
Kız eşinle kardeşin kavga mı etti?Evet daha dün öğrendim :) Sağ ol canım umarım sağlıkla doğar :)
Yoo, o nerden çıktı?Kız eşinle kardeşin kavga mı etti?
Ben öyle sandım :))İçim içimi yese de karışmak istemiyorum pek. Eşim gelince konuşacak. En son böyle kaldı. 2 boğa anlaşabilir mi acaba
Sonra bana ''sen bu evde yaşamıyorsun, bize karışma'' demesinden çekiniyorum. Kardeşimin tok lafları vardır.
Yok ya iyi anlamda konuşacakBen öyle sandım :))
Ne konuşcakmışşş :ddYok ya iyi anlamda konuşacak
Artık bilmiyorum ikisinin arasındaNe konuşcakmışşş :dd
Yahu konu neeeee:dddArtık bilmiyorum ikisinin arasında
@ByNKoaLaEternaaLLove @Oeksuez @Zeytintanem @Aveline D __Dahlia__ Kmsl Hnd Eses07 Finrod Felagund @gulse14 Makarnasever kızlaaarrr
B Brunello Cicinelli :)) ne güzel adın var kız :)
Nasılsınz kuzular napıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?