- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.821
Ee canm sen ne yapıyorsun
Aldım canım.. . Maske takmam lazım.onunlada duramiyorum.Geçmiş olsun canım ya ilacini aldın mi
Napim kuzu annemle dertlestim biraz beynim uyuşuk gibiEe canm sen ne yapıyorsun
Aldım canım.. . Maske takmam lazım.onunlada duramiyorum.
Geçecek İnsaAllah.. soğuklar başladı mı bide bu başlıyor bende . UfffKıyamam ya nasıl iyi olcan peki
Hayırlı geceler, bebiş nasıl oldu canım?Hayirli geceler kizlar.
Kan tahlilinden sonra daha henüz gitmedim. Şu anlık kimsenin haberi yok. Eşim gelince birlikte gitmeyi düşünüyorum.KızFinrod Felagund nasıl gidiyo hamişlik doktora gittin mi?
Kaç haftalık canım? Son adet tariihin ne?Kan tahlilinden sonra daha henüz gitmedim. Şu anlık kimsenin haberi yok. Eşim gelince birlikte gitmeyi düşünüyorum.
17 adet. 2 haftalık.Kaç haftalık canım? Son adet tariihin ne?
Oooo senin baya bi ilerde canım gitsen kalp atışı bile duyarsın. Hiç mi ultrasona girmedin? İnsan bir merak eder, keseye filan bakmaya gider :d17 adet. 2 haftalık.
Hamile misin?Kan tahlilinden sonra daha henüz gitmedim. Şu anlık kimsenin haberi yok. Eşim gelince birlikte gitmeyi düşünüyorum.
Ay pardon 2 ay sandım :dddd evet beklemen mantıklı17 adet. 2 haftalık.
Ya içim içimi yiyor da eşimi bekliyorum :)) Onunla yaşayayım diyorum :))Oooo senin baya bi ilerde canım gitsen kalp atışı bile duyarsın. Hiç mi ultrasona girmedin? İnsan bir merak eder, keseye filan bakmaya gider :d
Teşekkürler canım, inşallah :)Hamile misin?
Ayy çok sevindim.Hayirli olsun.Rabbim saglikla sıhhate kucağınıza almanızı nasip etsin insallahh...
Aynen canım biraz bekle hem gitsen bile kese göremeyeblrsn erken bayaYa içim içimi yiyor da eşimi bekliyorum :)) Onunla yaşayayım diyorum :))
Teşekkürler canım, inşallah :)
Kotuye gidiyor gun gectikce ole diyorlar canimHayırlı geceler, bebiş nasıl oldu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?