- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.841
Ne kadarlık bebeğin canım maşallah:)Bebegini uyutamayip geceye yeni baslayanlar da burda mi
Nasıl kötüye ? Geçmiş olsn canım rahatsızlığı mı varKotuye gidiyor gun gectikce ole diyorlar canim
Kolay gelsin canim saatleri belli olmaz minnaklarnBebegini uyutamayip geceye yeni baslayanlar da burda mi
4 aylik cadaloz bir kızım varNe kadarlık bebeğin canım maşallah:)
Deme ya, çok üzüldüm, minicik bedeniyle neler çekiyordur şimdi...Kotuye gidiyor gun gectikce ole diyorlar canim
Oyyy yerimmmm:)) nasıl bir duygu ya mis gibi kokuyodur şimdi o:) adı ne4 aylik cadaloz bir kızım var
Ayağımda uyutuyorum uyuyor iyice dalmasını bekliyorum.Kucagima alıp beşiğine götürene kadar uyanıyor.O arada aldığı 5 dklik uyku ona yetiyor sonrası tabi saatlerce uyanık ...Ben en iyisi bi çay demleyeyim gece bize uzun görünüyorKolay gelsin canim saatleri belli olmaz minnaklarn
Cok güzel bir duygu tabikii.. Mis de kokuyor bazen piste kokuyor kusmukta kokuyor ne ararsanOyyy yerimmmm:)) nasıl bir duygu ya mis gibi kokuyodur şimdi o:) adı ne
Yogun bakimda 20gundur yenidogum yaptim karnidayken sorunlar vardi aldirmadim sukur pisman degilimNasıl kötüye ? Geçmiş olsn canım rahatsızlığı mı var
Aynen demle iclim eslik ederiz :)Ayağımda uyutuyorum uyuyor iyice dalmasını bekliyorum.Kucagima alıp beşiğine götürene kadar uyanıyor.O arada aldığı 5 dklik uyku ona yetiyor sonrası tabi saatlerce uyanık ...Ben en iyisi bi çay demleyeyim gece bize uzun görünüyor
Ahhh canımmm benmmm yaaa Allah acil şifalar versinnnn iyi yapmışsın tabi ki Allah herşeyin hayırlısını verir. Derdi de veren o dermanı da da Allah kolaylıklar versin canımm.. doktorlar ne diyo küçücük bedeni neler kaldırıyorYogun bakimda 20gundur yenidogum yaptim karnidayken sorunlar vardi aldirmadim sukur pisman degilim
İskelet bozuklugu ddiler kollar bacak kafa kisa ayaklar ice donuk damak yarikmis gogus dar nefes almakda zorluk cekiyr baya hortumdaki bile onu zr aliyorms kafada bir iki bosluk varmis kalp delikmis
Diz kapagnin altinda bir diz daha varmis kmik
O ne ya yavruYogun bakimda 20gundur yenidogum yaptim karnidayken sorunlar vardi aldirmadim sukur pisman degilim
İskelet bozuklugu ddiler kollar bacak kafa kisa ayaklar ice donuk damak yarikmis gogus dar nefes almakda zorluk cekiyr baya hortumdaki bile onu zr aliyorms kafada bir iki bosluk varmis kalp delikmis
Diz kapagnin altinda bir diz daha varmis kmik
Ahhh canımmm benmmm yaaa Allah acil şifalar versinnnn iyi yapmışsın tabi ki Allah herşeyin hayırlısını verir. Derdi de veren o dermanı da da Allah kolaylıklar versin canımm.. doktorlar ne diyo küçücük bedeni neler kaldırıyor
Gorunuste gorseniz melek bunda ney var dersiniz ayaklar belli az imtihamim zor alllah guc kuvvet sabir sif versin mucadele ediyor yavrumO ne ya yavruOkurken içim cızladı Allah yardımcınız olsun...
Amin canım Allah hepinizin yardımcısı olsun bu da sizin sınavınızmış Allah başarıyla bu sınavdan atlatabilmenizi nasip etsin canımGorunuste gorseniz melek bunda ney var dersiniz ayaklar belli az imtihamim zor alllah guc kuvvet sabir sif versin mucadele ediyor yavrum
Aminnn. Canim amnAmin canım Allah hepinizin yardımcısı olsun bu da sizin sınavınızmış Allah başarıyla bu sınavdan atlatabilmenizi nasip etsin canım
Ben burdaymHerkes uyudu mu tik tik
Nasılsın cNmmmBen burdaym
Uzaniyorum canim sen nasilsnNasılsın cNmmm
Yorgun savasciyim vaalla bugünUzaniyorum canim sen nasilsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?