- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.261
Burasi Azerbaycan canim:))gecen gun 33 dereceydi hava bu gun 20:)Antalya bile donuyor şu günlerde
Orası neresi canım benim
Kuzummm ben giremiyorum cok ya
Ben geliyorum azerbaycanaBurasi Azerbaycan canim:))gecen gun 33 dereceydi hava bu gun 20:)
Burasida 24 derece :) sabah 26 di yarin ve hafta ici 28 dereceye kadar cikar gunduzu.Ben geliyorum azerbaycanakuzum gecenlerde esim dedi "acaba azerbaycana mi gitsek tatile" diye..
Oh ne güzel yaBurasida 24 derece :) sabah 26 di yarin ve hafta ici 28 dereceye kadar cikar gunduzu.
Sen benden habersiz buralardasın demekBurasida 24 derece :) sabah 26 di yarin ve hafta ici 28 dereceye kadar cikar gunduzu.
Çok geçmiş olsun tatlım inşalah kötü birşey yokturKuzummm ben giremiyorum cok yahem calisiyorum hem ev isi.. bide midem bulaniyor.. carsamba doktorda randevum var..
Aleyküm selam tatlımSelamun aleykum
Evet dün itibari ile değişti hava biraz ama o kadar bunalmıştık k biz iyi geldi biraz tabi daha birşey yakmayız klima doğalgaz vs biraz daha soğuması gerek.
Burasi Azerbaycan canim:))gecen gun 33 dereceydi hava bu gun 20:)
İnşallah canım benim herşeyi sizinle paylaştım inşallah kucağima aldığum zaman siz teyzoşlarıylada mutluluğumu, paylaylaşmiş olcam arada öfkemi, sitemimi, içimi dökceğim günler. Almam gereken bütün bilgileri öğrenmem gerekenleri mutluluklarım herşeyim burda dualArınız ve yanımda olduğunuz için çokkkkkk teşekkür ederim canlarım hepinizi çokkkk seviyorum
Günaydın canimmmm ❤❤❤❤Bu arada günaydın canlar
Bizlerde seni seviyoruzzzzzİnşallah canım benim herşeyi sizinle paylaştım inşallah kucağima aldığum zaman siz teyzoşlarıylada mutluluğumu, paylaylaşmiş olcam arada öfkemi, sitemimi, içimi dökceğim günler. Almam gereken bütün bilgileri öğrenmem gerekenleri mutluluklarım herşeyim burda dualArınız ve yanımda olduğunuz için çokkkkkk teşekkür ederim canlarım hepinizi çokkkk seviyorum
Geziyorum işte gel beraber gezelimSen benden habersiz buralardasın demek
Bundan sonra başlar artık soğuklar o karın soğuğu iner birde.Buranın yüksek kesimlerinede yağmış kar.Buraya kar yağdı canım yukarılara soğuk
Bir anda buz gibi gece
Gündüz iyi yine de
Evet canım hemşerim ☺Bundan sonra başlar artık soğuklar o karın soğuğu iner birde.Buranın yüksek kesimlerinede yağmış kar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?