- 9 Eylül 2018
- 5.499
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.241
tatlışım benim yaa işemi verdin kendini kıyamam sana hiiç Rabbim gönlünde kalbinde ne varsa en güzelini versin inşallahCanim aynen bende evime geldim 1 buçuk aydır yoktum kış temizliğine girdim yaz kış derken besik kaldirdik bozdum eşyaları topla bugundeutfakla ugrastim buz dolabi kaldi sonra bi sil şüpur biraz dinleneyim dedim. Sen naptin balım.
Ben çıkıyorum zaten soğuk yagmurlu mecbur hayat devan ediyor gidenle gidilmiyor melegim huzurlu güzel yerde biz kendi halimize yanalim bu dünyada hayat telasi başladı baksana:) cumartesi mezarina taş orcez insallah kenarlara gidersek:)tatlışım benim yaa işemi verdin kendini kıyamam sana hiiç Rabbim gönlünde kalbinde ne varsa en güzelini versin inşallah
bende napıyım kuzucum dışarı çıktım esksikler vardı onları aldım geldim eve hava buz gibi hiç güneşe aldanmayın vallahi dün hırkayla dışarda piştim bugün hırkayla dondum o derece keşke kışlık montumu çıkarıp giyseydim dedim bidaha eve geri dönüp mont giymeye üşendim
Çok teşekkür ederim canım benım dua et yeterKzum evlenmissin hamilesin kiz bi hayirli olsun diyemedim masallaj.
Ediyorum etmesine ama inşallah bişey olmaz buranın kişi zordurAman dikkat et sen kuzum iki canlisin artik üşütme
illaki tatlışımm senin prensesin şuan çok mutluu huzurluu emin olBen çıkıyorum zaten soğuk yagmurlu mecbur hayat devan ediyor gidenle gidilmiyor melegim huzurlu güzel yerde biz kendi halimize yanalim bu dünyada hayat telasi başladı baksana:) cumartesi mezarina taş orcez insallah kenarlara gidersek:)
Salon takimi halisi vs ve alinmamissa yatak odasi takimi,ceyizlik yatak yorgan vs yatak odasini erkek alir genelde ,akdeniz ama burada bile degisebilir tabi adetler her akdeniz de ayni olacak degil ama biz de cogunluk kiz tarafinda degil miEses07
Nasilsin canim havalarda serinleyemedi bi turlu burada sizin orada aynıdır gunduz hala sicak pis bunaltıcı bir hava var :)
Eses07 canim sen nasılsın
Rabbim onu en güzel yerde misafir etsin canım duamda kalbimde seninle inşallah en kısa zamanda bu acının kaybının yerini tekrar doldurur ve sana sabır olur ve gidince benim içinde bir fatiha oku lütfenBen çıkıyorum zaten soğuk yagmurlu mecbur hayat devan ediyor gidenle gidilmiyor melegim huzurlu güzel yerde biz kendi halimize yanalim bu dünyada hayat telasi başladı baksana:) cumartesi mezarina taş orcez insallah kenarlara gidersek:)
Ederim tabi canım♡♥Çok teşekkür ederim canım benım dua et yeter
Bizde kurban oluruz canisi ♡♥illaki tatlışımm senin prensesin şuan çok mutluu huzurluu emin olkurban olurum size beennnn
Şükür iyiyim canım sesin çıkmıyor pekAynı canım sen nasılsın
Tabi okurum balım ♡♥Rabbim onu en güzel yerde misafir etsin canım duamda kalbimde seninle inşallah en kısa zamanda bu acının kaybının yerini tekrar doldurur ve sana sabır olur ve gidince benim içinde bir fatiha oku lütfen
Valla bizim buralara kis gelemedi gitti oglen camasir astim oldum sicaktan:)@umudu beklemek @ByNKoaLa N NnuurrrEses07 BirTutamMutluluk20 @brn88 @minik meleklerim @BeautifulPanda0814 @Senden Gelen Diktorya Secret @Oeksuez huhu kış geldi kabuga cekildik kuşlar.
Ayni burdada kuzum maşallahT Tatlianne20 kuzum maşallah nasıl yağmur yağıyo burda dünden beri :) nasılsın napiyosun :)
Nerelerdesin kuzum sen neguzel:)Valla bizim buralara kis gelemedi gitti oglen camasir astim oldum sicaktan:)
Ben sonbahari daha cok seviyorum ama:)yazin skiliyorum :))Nerelerdesin kuzum sen neguzel:)
Valla bizim buralara kis gelemedi gitti oglen camasir astim oldum sicaktan:)
Evet dün itibari ile değişti hava biraz ama o kadar bunalmıştık k biz iyi geldi biraz tabi daha birşey yakmayız klima doğalgaz vs biraz daha soğuması gerek.Antalya bile donuyor şu günlerde
Orası neresi canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?