tatlışım benim yaa işemi verdin kendini kıyamam sana hiiç Rabbim gönlünde kalbinde ne varsa en güzelini versin inşallah
bende napıyım kuzucum dışarı çıktım esksikler vardı onları aldım geldim eve hava buz gibi hiç güneşe aldanmayın vallahi dün hırkayla dışarda piştim bugün hırkayla dondum o derece keşke kışlık montumu çıkarıp giyseydim dedim bidaha eve geri dönüp mont giymeye üşendim

Ben çıkıyorum zaten soğuk yagmurlu mecbur hayat devan ediyor gidenle gidilmiyor melegim huzurlu güzel yerde biz kendi halimize yanalim bu dünyada hayat telasi başladı baksana:) cumartesi mezarina taş orcez insallah kenarlara gidersek:)

illaki tatlışımm senin prensesin şuan çok mutluu huzurluu emin ol kurban olurum size beennnn

Evet herşeyi kız tarafı yapar burda ☺

Rabbim onu en güzel yerde misafir etsin canım duamda kalbimde seninle inşallah en kısa zamanda bu acının kaybının yerini tekrar doldurur ve sana sabır olur ve gidince benim içinde bir fatiha oku lütfen

Çok teşekkür ederim canım benım dua et yeter
Ederim tabi canım♡♥
illaki tatlışımm senin prensesin şuan çok mutluu huzurluu emin ol kurban olurum size beennnn
Bizde kurban oluruz canisi ♡♥
Aynı canım sen nasılsın
Şükür iyiyim canım sesin çıkmıyor pek
Rabbim onu en güzel yerde misafir etsin canım duamda kalbimde seninle inşallah en kısa zamanda bu acının kaybının yerini tekrar doldurur ve sana sabır olur ve gidince benim içinde bir fatiha oku lütfen
Tabi okurum balım ♡♥

Antalya bile donuyor şu günlerde
Orası neresi canım benim
Evet dün itibari ile değişti hava biraz ama o kadar bunalmıştık k biz iyi geldi biraz tabi daha birşey yakmayız klima doğalgaz vs biraz daha soğuması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…