Oo sen yeterki iş de bana gözü Kapalı yaparım ondan sonra cay keyfi güz çıkıyor ellerine sağlık balım.
Kuzummmm ben sana iş yaptırır miyim hiç.. Işler güçler kalsın gel biz çay icekk . .
Kremalı revanimde var söyliyim hee

Dinlen canım çok yorma kendini..
Genel duzenledim şükür her yeri yorgan yastik bittinmi günlük klasik isler kuzum yapmayinca olmuyor kafamda dağılıyor 40kim cikti 2 gun once hemen ardindan hastalandim regel dogumda pek gormedim şimdi rahatladım.

Genel duzenledim şükür her yeri yorgan yastik bittinmi günlük klasik isler kuzum yapmayinca olmuyor kafamda dağılıyor 40kim cikti 2 gun once hemen ardindan hastalandim regel dogumda pek gormedim şimdi rahatladım.
Kafam dağılıyor diyorsan yap yapabildigin yere kadar..iş bitmez cunku..

Yok canim benim değil avatar o .
Ama bahçemizde beslediğim bi yavru kedim var buna benzeyen
.
Bizim buralar kaynıyor kedi mahalleler bisi yerken gordugumden tiskinir oldum:)
:* bende burdayim artik kuzuumm :* bi yatamadim bebelerden uyuyo yatyom kandiryolar sankim beni tesekkur ederim etiket icin :*
Hoşgeldin gece kusu annesi anlıyorum seni allah kolaylik versin. Annelik emek istediyor ot eder adami:)

Aynen hayat devam ediyor kendi ahiretimize donuyoruz bole mecbur gidenle gidilmez bizler ke dimizi dusunelim demi.
Oy yerim canım arkadaşım benim sen okadar inançlı bir kadınsın ki okadar güçlü bir kadınsın ki rabbim yuzlerimizi guldurcek unutma olur mu ben her zaman yanındayım unutma kuzucugum benim

Ayyy cokk güzell.
Hayalimdeki yaşamak istediğim yer
Hep iki uc katli bahceli koy yeri gibi apartmanlar var da merkezde ilerlerde benim yer bole bende 3 kat disardan giriyom evime merdiven distan arkabahcemde marul ispanak nar maydonoz pirasa altimdaki ev sahibim eker hep bole kendi bahceleri ekerler herkes cok beğendim bende ikisene o k du ankaradan geldik eşimle ailemiz orda bizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…