- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.875
- 308
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.321
Kuzummmm ben sana iş yaptırır miyim hiç.. Işler güçler kalsın gel biz çay icekk . .Oo sen yeterki iş de bana gözü Kapalı yaparım ondan sonra cay keyfi güz çıkıyor ellerine sağlık balım.
Dinlen canım çok yorma kendini..Bende misafirler vardi bugün gitti iyiyim şükür canım kisa ev temizligi bitti sayokir yaptım yarinda yorgan yastık havalandircam duzenliycem isler bitti sayılır.
Keki ben getireyim oh neyi oldu kedi seninmi gi.Kuzummmm ben sana iş yaptırır miyim hiç.. Işler güçler kalsın gel biz çay icekk . .
Kremalı revanimde var söyliyim hee
Genel duzenledim şükür her yeri yorgan yastik bittinmi günlük klasik isler kuzum yapmayinca olmuyor kafamda dağılıyor 40kim cikti 2 gun once hemen ardindan hastalandim regel dogumda pek gormedim şimdi rahatladım.Dinlen canım çok yorma kendini..
Yok canim benim değil avatar o .Keki ben getireyim oh neyi oldu kedi seninmi gi.
Kafam dağılıyor diyorsan yap yapabildigin yere kadar..iş bitmez cunku..Genel duzenledim şükür her yeri yorgan yastik bittinmi günlük klasik isler kuzum yapmayinca olmuyor kafamda dağılıyor 40kim cikti 2 gun once hemen ardindan hastalandim regel dogumda pek gormedim şimdi rahatladım.
Bizim buralar kaynıyor kedi mahalleler bisi yerken gordugumden tiskinir oldum:)Yok canim benim değil avatar o .
Ama bahçemizde beslediğim bi yavru kedim var buna benzeyen
.
Hoşgeldin gece kusu annesi anlıyorum seni allah kolaylik versin. Annelik emek istediyor ot eder adami:):* bende burdayim artik kuzuumm :* bi yatamadim bebelerden uyuyo yatyom kandiryolar sankim benitesekkur ederim etiket icin :*
Aynen balim haftaya kuran kursu sohbetler baslar kısa mahallede inlwra giderim vakit geçer ole.Kafam dağılıyor diyorsan yap yapabildigin yere kadar..iş bitmez cunku..
güvercin mi kapmıştıBizim buralar kaynıyor kedi mahalleler bisi yerken gordugumden tiskinir oldum:)
Yok kuzum ismini vermek ismedigim sıçan çok goruyom mahallede zaten onlar girmesin diye beslerler her mahallede var buranin kedisi mesur heral :)güvercin mi kapmıştı
İyiyim fistigim sen nasılsınBitanem nasılsın
ÖykYok kuzum ismini vermek ismedigim sıçan çok goruyom mahallede zaten onlar girmesin diye beslerler her mahallede var buranin kedisi mesur heral :)
Takılıyorum kuzum burda geldim geri ozledim buralari uzun uzun sohbetleri sizkerlen. Sen napıyon balım.İyiyim fistigim sen nasılsın
Karabük kuzzu Safranbolu guzel yerlerde mahalle bahceki toprakli olunca malum.Öyk
Sen nerede oturuyorsun ki ?
Aynıyım minigim bildigin gibi bende herşey :) oh kuzum dönmüşsun eski haline özlettin kendiniTakılıyorum kuzum burda geldim geri ozledim buralari uzun uzun sohbetleri sizkerlen. Sen napıyon balım.
Ayyy cokk güzell.Karabük kuzzu Safranbolu guzel yerlerde mahalle bahceki toprakli olunca malum.
Aynen hayat devam ediyor kendi ahiretimize donuyoruz bole mecbur gidenle gidilmez bizler ke dimizi dusunelim demi.Aynıyım minigim bildigin gibi bende herşey :) oh kuzum dönmüşsun eski haline özlettin kendini
Oy yerim canım arkadaşım benimAynen hayat devam ediyor kendi ahiretimize donuyoruz bole mecbur gidenle gidilmez bizler ke dimizi dusunelim demi.
Hep iki uc katli bahceli koy yeri gibi apartmanlar var da merkezde ilerlerde benim yer bole bende 3 kat disardan giriyom evime merdiven distan arkabahcemde marul ispanak nar maydonoz pirasa altimdaki ev sahibim eker hep bole kendi bahceleri ekerler herkes cok beğendim bende ikisene o k du ankaradan geldik eşimle ailemiz orda bizim.Ayyy cokk güzell.
Hayalimdeki yaşamak istediğim yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?