- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.361
İnşallah.. Meslek için çabalarım boşa gitmezse o zaman mutlu olacağım..Aferin güzel dusunuyon erken evlenme zaten kolay değil meslegin olsun hedefin varsa yürü canım.
Yormadan yap su temizliğini !!!Hic sorma bende bitti cam silmedim onu yaparım kisin ellemem yorgan yastık havalandircam yarın
Hedef varsa gayrette ediyon kafada biter devam canım.İnşallah.. Meslek için çabalarım boşa gitmezse o zaman mutlu olacağım..
Bulamadım kendime gore.. bulunca koyarimAvatarı naptın kuzu nick tam senlik olmuş ama
Zaten regel oldum biraz agrim var yavaslarim napim yapıyor m ama nere gidiyor bu işler anlamadim:)Yormadan yap su temizliğini !!!döverim he bıktı o ev senden haberin olsun
Motive ve güzel sözler için teşekkür ederim..Hedef varsa gayrette ediyon kafada biter devam canım.
Rica ederim bende edbiyat ogretmeni olmayi isterdim çok heveslenirdim:)Motive ve güzel sözler için teşekkür ederim..
Keşke bırakmayıp devam etseydiniz. Neden bıraktınız diye sorsam sorun olmaz değil mi?Rica ederim bende edbiyat ogretmeni olmayi isterdim çok heveslenirdim:)
Sonuçta topluma açık bir yer.Keşke bırakmayıp devam etseydiniz. Neden bıraktınız diye sorsam sorun olmaz değil mi?
Maşallah canım çok şanslısın..Aynen bi gorsen koylu insanlar cana teyzeler hep el birlik hersey yalarlar sehirde yok ole kimse kimseye kapı acmaz korkar oldu mahallem çok i yi güzel yere düştüm.
Canim lisebirde bıraktım abimde kiskanc gondermedi birazda kötüye gitti dersler aynı anda gidiyorduk okula o birakinca ardindan ciktim sonra ise girdim evkilik falan geldik ole nasip olmadıS
Sonuçta topluma açık bir yer.
Aynen ole burda bisi olsun kaoimi calarlar tek kalayim yalniz birakmazlar ayni mahalleden ayrilmadim sobaliydi evim alt kat balkonku mahhalleyi birakmadim karsi ev bosalinca ust kata kombiye çıktım ev sahiblerimde birakmadi beni herseyde kosuyor toplasik mahallem hamur isleri tat k i isleri dolma isleri birlik yaparlar bayramlarda dugunde.Maşallah canım çok şanslısın..
Şehir gürültüsü kalabalık sokaklar yok.
Sokağa çıkmaya korkuyor.insan buralarda
Aslında yine devam edebilirsiniz açıktan liseyi biterebilirsiniz.. Hiç düşündünüz mü gitmeyi?Canim lisebirde bıraktım abimde kiskanc gondermedi birazda kötüye gitti dersler aynı anda gidiyorduk okula o birakinca ardindan ciktim sonra ise girdim evkilik falan geldik ole nasip olmadı
Esimde kac kere okutcakti ama firsat olmadi hamile kaldim düşükler çok oldu yiprandim baya 2 hafta oncede vefat etti kızım biraktim herseyi bosverdik.Aslında yine devam edebilirsiniz açıktan liseyi biterebilirsiniz.. Hiç düşündünüz mü gitmeyi?
A.. Başınız sağ olsun. O sizi cennette bekliyor olacak..Başınızın üzerinde sürekli sizi koruyan melekten bir bulut var..Esimde kac kere okutcakti ama firsat olmadi hamile kaldim düşükler çok oldu yiprandim baya 2 hafta oncede vefat etti kızım biraktim herseyi bosverdik.
Üzme kendini abla lütfenA.. Başınız sağ olsun. O sizi cennette bekliyor olacak..Başınızın üzerinde sürekli sizi koruyan melekten bir bulut var..
Ohhh mis valla ...Öyle komşularım olsun başka.hicbise istemem.Aynen ole burda bisi olsun kaoimi calarlar tek kalayim yalniz birakmazlar ayni mahalleden ayrilmadim sobaliydi evim alt kat balkonku mahhalleyi birakmadim karsi ev bosalinca ust kata kombiye çıktım ev sahiblerimde birakmadi beni herseyde kosuyor toplasik mahallem hamur isleri tat k i isleri dolma isleri birlik yaparlar bayramlarda dugunde.
Kuzu baska anneyi cagirdin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?