- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.041
Iyi geceler Kuzumm nasılsın napiyosun
Iyiyim canim sen nasilsinNasılsın kuzu♥
Çok şükür canımm kahvaltı faslı bitti şimdi sen nabıyosun bakalım
Bende iyiyim canım, kizin döktülerini topluyorum..benim yeni üyeliğim bu hatırladın dimi beni ..Çok şükür canımm kahvaltı faslı bitti şimdi sen nabıyosun bakalım
Hatırladım kuzucumm tabikiiBende iyiyim canım, kizin döktülerini topluyorum..benim yeni üyeliğim bu hatırladın dimi beni ..
Sağol canim.. Senin durumlar nasıl çiçeği burnunda gelin hanım var mi güzel haberin??Hatırladım kuzucumm tabikiihayırlı olsun
Bugün batın ilk günü kuzum. Ama adet olucam sanırım kasıklarım ağrıyor. Yılbaşında köydeki evimze gidicezSağol canim.. Senin durumlar nasıl çiçeği burnunda gelin hanım var mi güzel haberin??
Yılbaşına var mi planların??
Anladım canim, adet olacakmış gibi hissedersin zaten, ama bazen olmayadabilirsin.. Neyse hayırlısi olsun kuzum.. Biz evdeyiz canim belki abimlere gideriz...Bugün batın ilk günü kuzum. Ama adet olucam sanırım kasıklarım ağrıyor. Yılbaşında köydeki evimze gidicezsenin nedir planların canımcm
İnşaAllah hayırlısı olur kuzumAnladım canim, adet olacakmış gibi hissedersin zaten, ama bazen olmayadabilirsin.. Neyse hayırlısi olsun kuzum.. Biz evdeyiz canim belki abimlere gideriz...
Tatlim burda da elektrikler yok , şarjım da az kaldı grsrz yineİnşaAllah hayırlısı olur kuzumaynen biz de evde olucaz valla en güzeli
Tamam canım benim kendine iyi bak öpüyorum görüşürüzTatlim burda da elektrikler yok , şarjım da az kaldı grsrz yine
Yeni gördüm tatlım iyiyim sen nasılsın
İnşaallah yarın elime gececek etkisi olursa soylerimBende bazen kendime Türk kahvesi yaparım içerim bende severim .. Ama fazla tüketme herseyin fazlası zarar derler...
Bende çok memnun oldum
Canim sen Almanya ‘daydin dimi, ne işi mesela ??
İnşAllah bulursun kuzum
Gel canim buyur gel seni etiketlerim geldiğimde
Canim o macunu bende görmüştüm instgrm da hatta bende almayı düşünmüştüm sonra tereddütte kaldım...
Sen bi dene bakalım inşAllah faydası olur..
Kimsecikler yokHuuhuu kızlar nere kayboldunuz ses seda yok
Kimsecikler yok
Huuhuu kızlar nere kayboldunuz ses seda yok
Hoş geldin canım sefalar getirdinmerhaba ben geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?