- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.081
Aleyküm selam canım hosgeldin
Saol tatlim sen nasilsin canimsin
Geç kalkınca işler bitmiyo iş yapmaya devam :/
Dönem sonu geldi notlarla uğraşıyorum. Ev mev öyle şeyler sen neler yapıyorsun T Tatlianne20
Canım iyiyim evde takılıyorum kendi halimde :) sen nasılsın?
Bende napim kahvalti falan ortalik topla is guc :)Iyi yaptin :) bende bdv‘deyim cogu zaman
Ahh biz kadınlar yaAleyküm selam canım hosgeldin
Bende napim kahvalti falan ortalik topla is guc :)
Canim nasilsin :*@Reyyan__ @Pembeemzik @AnneAslan @pembehayaler @kahvesevmemben @RosSsS @Madammor @mahperi hatun @Minik kuzular-Adel- @balbocuuu @Cennetul Mualla @sivastrabzon @nly92 @melankolimm @Psikolojik Deliii @Ada duru @Browni_intense @gulse14 Kmsl Hnd @minnakhatun031 @Jenna _16 @ailemm @Miyav_su @terelelli34 @Elif @Lilaseverr bulca @minik meleklerim @Misss_laviniaaa @Eren61 @Rakika @Finr @EternaaLLove @Mucizemm1234 @Brunello Cicinelli @_Silent Scream_ Oeksuez @ehlimuhabbet @hizuran basbelasiyim @Memleketsevdalisi Masmavi bir yol huhu kizceler me yapiyorsunuz ne edersiniz canlar muhabbetinizi özledim yaw♥
İyiyim tatlım sen nasılsın ????cenazemiz var oraya gidip geliyoruz öyle işte zaman geçip gidiyor... sende ne var YÖK aslında ben kk yı aktif kullanıyorum yaaa yazsam iyi olur sohbet muhabbettttt@Reyyan__ @Pembeemzik @AnneAslan @pembehayaler @kahvesevmemben @RosSsS @Madammor @mahperi hatun @Minik kuzular-Adel- @balbocuuu @Cennetul Mualla @sivastrabzon @nly92 @melankolimm @Psikolojik Deliii @Ada duru @Browni_intense @gulse14 Kmsl Hnd @minnakhatun031 @Jenna _16 @ailemm @Miyav_su @terelelli34 @Elif @Lilaseverr bulca @minik meleklerim @Misss_laviniaaa @Eren61 @Rakika @Finr @EternaaLLove @Mucizemm1234 @Brunello Cicinelli @_Silent Scream_ Oeksuez @ehlimuhabbet @hizuran basbelasiyim @Memleketsevdalisi Masmavi bir yol huhu kizceler me yapiyorsunuz ne edersiniz canlar muhabbetinizi özledim yaw♥
Aynen öyle hava ilik ve bozuk biso yapasida gelmiyor pek insanin ruh halide değişiyor:)Ahh biz kadınlar ya))
Basın sağolsun canım aynen yazarım tabiki şükür kuzum evlerdeyim os güç yemek dusuncem adam arabayla ugrasiyor kkda takikiyom dedim biraz cocuklar nasıllar.İyiyim tatlım sen nasılsın ????cenazemiz var oraya gidip geliyoruz öyle işte zaman geçip gidiyor... sende ne var YÖK aslında ben kk yı aktif kullanıyorum yaaa yazsam iyi olur sohbet muhabbettttt
Sizi sormalı ben şükür. Iyiyim neler yapiyonuz kuzum♥Canim nasilsin :*
Sağol tatlım kuzzzzzz hamilemisinBasın sağolsun canım aynen yazarım tabiki şükür kuzum evlerdeyim os güç yemek dusuncem adam arabayla ugrasiyor kkda takikiyom dedim biraz cocuklar nasıllar.
Yok kuzum daha erken :) sana dedim çocuklar nasıl:)Sağol tatlım kuzzzzzz hamilemisin
Yaaa geçmişi okuyayım dedim sanki orda hamilelik nasıl diye soruyorlardı acaba mı dedim kusura bakma canım.... benim çocuklar da iyi küçük yatıyor... büyük de kuzeniyle oynuyor...Yok kuzum daha erken :) sana dedim çocuklar nasıl:)
İyiyim canim sen nasılsın biraz işlerim var,pek girmiyorum bazen ziyaretçi olarak okuyorum.Arada takikiyomda sohbetlerinizi ozledim toplayim kizceleri dedim:)
Anladim kolay gelsin canım neler yapion bakim havalar nasıl kar gordun.mu:)İyiyim canim sen nasılsın biraz işlerim var,pek girmiyorum bazen ziyaretçi olarak okuyorum.
Vala öyle yatağa girip çıkmak istemem bide üstüne eşle tartıştımAynen öyle hava ilik ve bozuk biso yapasida gelmiyor pek insanin ruh halide değişiyor:)
Ya hayırdır ozel değilse bigün bigünu tutmaz herzamn gulluk gulostan gitmiyorda düzelir inşallah.Vala öyle yatağa girip çıkmak istemem bide üstüne eşle tartıştım
Kolay gelsin kuzumAleyküm selam canım hosgeldin
Bende napim kahvalti falan ortalik topla is guc :)
Aleyküm selam canım♥
Sağol kuzum senin bebis nasil.Kolay gelsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?