- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.101
Eh canim ya idare ediyorum.sen nasilsin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eh canim ya idare ediyorum.sen nasilsin?
Bebis iyi ama gece 12de babasinin ziline bi uyandi 3e kadar oyun oynamak istedi oynariende uykusuz oldugu icin agladi ay cok yoruldum vallahiSağol kuzum senin bebis nasil.
Eşim herşeye burnunu sokar ev islerineYa hayırdır ozel değilse bigün bigünu tutmaz herzamn gulluk gulostan gitmiyorda düzelir inşallah.
Ay iki dk da hemen kaç sayfa konuşulmuş :) akşam bizde balık var eşim alacak ne getirirse artık. Yarın ne yaparım bilmiyorum hiç :)Nasil geçiyor gunleriniz yemek ne yapcaniz :)
Aynısından bende de varEşim herşeye burnunu sokar ev islerineufak öyle tartıştık
Bende şükür diyelim kuzm caninmi skkn balim♥Eh canim ya idare ediyorum.sen nasilsin?
Ahaha ne tatli ya guzel ama böle duyunca:)Bebis iyi ama gece 12de babasinin ziline bi uyandi 3e kadar oyun oynamak istedi oynariende uykusuz oldugu icin agladi ay cok yoruldum vallahi![]()
sabah sandi galiba zili duyunca :)
Ben atlattim şükür birazcik sokuyor ama kabullencekler sinir bozucularrrrEşim herşeye burnunu sokar ev islerineufak öyle tartıştık
Oh afiyet olsun kuzum uzuyormu seni bende dusunuyom belki balik al derim bende bakalım :)Ay iki dk da hemen kaç sayfa konuşulmuş :) akşam bizde balık var eşim alacak ne getirirse artık. Yarın ne yaparım bilmiyorum hiç :)
Bende eccuk atlatmak uzereyim kabullencekler karimisin derim çok tartışırdik bu yuzdende şimdi hafifledi karodan beter oluyorlar.Aynısından bende de var![]()
kiz neyapam acikogretim sinavi vardi aha simdi bakiyom daha ..Oh afiyet olsun kuzum uzuyormu seni bende dusunuyom belki balik al derim bende bakalım :)
Vala ya kadın işi sonuçta ne sokarlar burnunu anlamam yani sınır bozmaktan başka bisi yapmıyorlarBen atlattim şükür birazcik sokuyor ama kabullencekler sinir bozucularrrr
Aynısından bende de var![]()
Inşallah güzel sonuçla gel bakalım afiyet olsun gecede esimle ikimiz haşlayıp yedik:))kiz neyapam acikogretim sinavi vardi aha simdi bakiyom daha ..
Allah im inisAllah hepsinden gecmisimdir.
bizdede aksama yumurta var yemege))
Ah hiç sorma yok ne çok camasir tikarsin okadar temizlik yapiyon buranin kiri yok bulasik perdemi yıkanır yemek su bu gina geldi ara bi bulurdi bole yok is yapasin mi tuttu temizmisin yada yapmam niye yapman erkekler ayni giciklar.Vala ya kadın işi sonuçta ne sokarlar burnunu anlamam yani sınır bozmaktan başka bisi yapmıyorlar
gecemi kiz ne yumurtasi gecegece Allah seni :)))Inşallah güzel sonuçla gel bakalım afiyet olsun gecede esimle ikimiz haşlayıp yedik:))
Adan arabaylan ugrasiyor bulasik ortalik topladim hep bakalim dosari cikarsak ismarlatirim sonra buluruz dolapda kabak yemeği var yanina bulurum artik:)Aklımda yemek yok valla, ne yapalım tatlı annem
Kiz sozde ekmek yemiycem dedim yemedim yemekde aciktim 1 gibi adama dedim oda 5 yumurta koy soganla sote yap dedi bir ekmek o bir ekmek ben yedim yeminle nasil zayifliycaksam:)))gecemi kiz ne yumurtasi gecegece Allah seni :)))
gece gece ekmekmi yenir Allah seni:))))Kiz sozde ekmek yemiycem dedim yemedim yemekde aciktim 1 gibi adama dedim oda 5 yumurta koy soganla sote yap dedi bir ekmek o bir ekmek ben yedim yeminle nasil zayifliycaksam:)))