• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah hiç sorma yok ne çok camasir tikarsin okadar temizlik yapiyon buranin kiri yok bulasik perdemi yıkanır yemek su bu gina geldi ara bi bulurdi bole yok is yapasin mi tuttu temizmisin yada yapmam niye yapman erkekler ayni giciklar.
Bi gün evde onları bırakmak lazım yapsınlar bakalım öyle laf demek kolay ;)

Anladim kolay gelsin canım neler yapion bakim havalar nasıl kar gordun.mu:)
Yok kiz ne kari :) onun icin koye gitmek gerekir buraninda kisi basladi artik tabi aralik ayindan itibaren kuru soguk var hem güneş hem soguk vardi bugün.Merkeze kar yagmadigi icin koylere yagan karin sogugu geliyor ama kisi severim buranin yazi hic çekilmez :)

Laf soyleye soyleye bende karisma isime yeter diye diye pek duymuyom 1 senedir deterjan ne bitiyor napiyon şimdi ayi gelmeden alir oldu yani
Bende yeniyim zamanla böyle mi olur bizde ;)))

Ev işlerinde artık 1 numaralı yardımcım yaptım ben. Çorbayı karıştırıyor, odayı süpürüyor, çamaşırları sepete atıyor. Çalıştırıyorum :KK70:
Benim eşimde yapar bu konuda hakkını yiyemem süpürür toz alır vs ama benim isime burnunu sokması sinir ediyo ;)

O cok sinir edici aynen. Akıl vermiyor benimki onu konuşmuştuk uzun süre önce. Öyle yapıldıgında vereceksin eline yap bakayım diyeceksin kalacak. Hoppa
O zamanda diyo sen kadınsın hasbinallah :) ee kadınsam bırak ben yapayım yani ;)

Back
X