• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bnde bu aralar cok yiyorum ya bi eski kiloma donemedim azcik gobüs kaldi gitmek bilmiyo snirmi bozuyoo ya:kızgın: ama sen ye cnm mutlaka kahvaltisiz olmaz aksam yemeyni az ye yeter:))
Kuzum aşırı kaçtım ya kilomdan memnunum aslinda biraz bole tombis oldum ama göbek 4 aylik gibi hamilemison diyen var o sinir bozucu bana kalsa ama acisi cikiyor gecede yiyom sonra:))

bnde genelde gece yiyesim tutuyo keske yiyipde kilo alamayanlardan olaydik be:KK50:
Ben ole saniyordum ama dogum yaradi galiba serumlardan mi ne onlar yalti bazilari ole diyor seromda ostah epey acildi kiloyada elveris oldu ya 42 kilo olan bi insan 46 48 zor görürken ben 64dum suan :)

Ben ole saniyordum ama dogum yaradi galiba serumlardan mi ne onlar yalti bazilari ole diyor seromda ostah epey acildi kiloyada elveris oldu ya 42 kilo olan bi insan 46 48 zor görürken ben 64dum suan :)
42de cok az kuzum ya bnde 45 46 dan simdi 54 ama o bile cok bana bari 50 olsam oda yeter.. dedigin gbi serumlarda kilo yapiyo cnm bnm kiyamamm:KK15:

Back
X