- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.381
Bi uykusuz daha :)hyirlii geceler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi uykusuz daha :)hyirlii geceler..
ay napalim bebis olunca uykumu olur:))Bi uykusuz daha :)
Demiay napalim bebis olunca uykumu olur:))
aynen ya o deilde insan alisiyor gec yatmaya bebis uyusada ben uyuyamiyorumDemianca geceler kaliyor
![]()
iyy kuzuu halayni cektinmi guzelceNapiyonuz gizlarrr.
Bende öyleyim yapcak birsey yok dayancazzzaynen ya o deilde insan alisiyor gec yatmaya bebis uyusada ben uyuyamiyorum![]()
Ben bi kahve iciyorum suan :))) gelin beraber icelim kizlar :) damla sakizliNapiyonuz gizlarrr.
tabi mecburr benim 1 tane 7 aylik seninBende öyleyim yapcak birsey yok dayancazzzkac tane bebisin var?
Allah bagislasin benimde 1 tane :) 11 ayliktabi mecburr benim 1 tane 7 aylik senin
Masalah Allah bagislasinn ya kizmi erkekmiAllah bagislasin benimde 1 tane :) 11 aylik![]()
KizzzMasalah Allah bagislasinn ya kizmi erkekmi![]()
oyy masalah benimkide kizz nisaKizzzseninki?
Masallahboyy masalah benimkide kizz nisa![]()
dmii zman cok cabuk geciyor annem hep dermis sizdemi buyuyup okula gitceksiniz simdi diyor cocugnuz bile oldu.. bnde simdi diyorum budami buyuycek okula gtcek evlencek hemen bi hüzun basiyorr..Masallahbilk sene nasil gecti hic bilmiyorum cok hizliiii
(
Ay kuzum kusura bakma ben sizmisimdmii zman cok cabuk geciyor annem hep dermis sizdemi buyuyup okula gitceksiniz simdi diyor cocugnuz bile oldu.. bnde simdi diyorum budami buyuycek okula gtcek evlencek hemen bi hüzun basiyorr..![]()
olsun cnm ne ksuruu normal insan uykusuz oluyor ya.. aynen ic gveyi alriz he heAy kuzum kusura bakma ben sizmisim
O günlere daha cok var hic düsünmek bile istemiyorumic güveysi alcaz biz insallah
![]()
Cok düsündüm ve yapmicam galibaolsun cnm ne ksuruu normal insan uykusuz oluyor ya.. aynen ic gveyi alriz he hehani 1 yasinda sacini sfira vuruyolarla bazilari daha gür cikiyo dyolar sen napcan cnm..
bnde kiyamiyorum esim yapmiyalim diyo annemler yap dyo kararsiz kaldim bnde bilmiyrum yaCok düsündüm ve yapmicam galibakiyamiyorummm
benimde esimin sacida gür zaten ... gür olur diye umuyorum
peki sen?
Tuzladin mi peki? Hahahaa ben izin vermedimmmmbnde kiyamiyorum esim yapmiyalim diyo annemler yap dyo kararsiz kaldim bnde bilmiyrum ya![]()