- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.441
Kuzu benim melegim vefat etti galiba haberin yoktu.Bebek? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu benim melegim vefat etti galiba haberin yoktu.Bebek? :)
Biliyorum canım hatırladım da senin bir tane daha kuzu vardı diye aklımda kalmıs. Baskasıyla karıstırdım herhalde. Gece gece uzduysem kusura bakma ya benim salaklığımKuzu benim melegim vefat etti galiba haberin yoktu.
Yok tatlim önemli değil uzulmedim unutmak mümkün değil zaten 3 dusuk oldu daha omcede bu sonda kaybim yani bebek yok balim.Biliyorum canım hatırladım da senin bir tane daha kuzu vardı diye aklımda kalmıs. Baskasıyla karıstırdım herhalde. Gece gece uzduysem kusura bakma ya benim salaklığım![]()
Yok kuzu arada tutuyor beni gece kuslugi dolaniyom yeni nesil varsa tanımaya calisiyom vakit geciriyoz uyku olmayonca burada olmasa ne edirdik:))E napıyorsun gece gece benim gibi uyku tutmadı mı :)
22 senin kuzu.Teşekkür ederimyaş kaç merak ettim
![]()
Aynen bende herseyi burda paylasir edrim sanalda olsa seni dibleyen var:)Sorma ya burası iyi geliyor :))
Nee anlamadım kuzusanalda olsa seni dibleyen var:)
Yani gercek hayatta bukadar rahat konusulmuyor dert dokemiyon bura iyi geliyor icini dokuyon konisiyon orda kaliyor :)))Nee anlamadım kuzu![]()
Hoşgeldin :)Geldim![]()
Teşekkür ederimHoşgeldin :)
Olsum kuzum bkz her telden caliyiz 20 30 40 50 60 lilar var kuzu ayni muhabbet bitmez yani burda ne yaparsın evli bekar:)Fazla yaş yok canım aramızda 26yım bende.
2 senelik evliyim . SenOlsum kuzum bkz her telden caliyiz 20 30 40 50 60 lilar var kuzu ayni muhabbet bitmez yani burda ne yaparsın evli bekar:)