• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen ilaçlar hormonları etkileyebiliyor. Bebek düşünürken kendimize 2 3 kat daha fazla dikkat etmeliyiz. Etkilemez dediğimiz en ufak şey bile hiç bilmediğimiz sorunlara yol açabiliyor.
Aynen esimde zaten ilaci onermedi bide sezeryan oldum ya kalirim korkusu var genetikdede kan sonucu var bebegim niye bole oldu hastaligi ne tekrarlarmi doye bekliyom halen sonuç bende testlerden gecinilmesini istiyorum yani.

Aynen esimde zaten ilaci onermedi bide sezeryan oldum ya kalirim korkusu var genetikdede kan sonucu var bebegim niye bole oldu hastaligi ne tekrarlarmi doye bekliyom halen sonuç bende testlerden gecinilmesini istiyorum yani.
Benim gebeliğimi etkileyen en büyük etmen tsh hormonu. O yüksek bende boş gebeliğiminde onun yüzünden olabileceğini söylemişti doktor

Benim gebeliğimi etkileyen en büyük etmen tsh hormonu. O yüksek bende boş gebeliğiminde onun yüzünden olabileceğini söylemişti doktor
Bos gebelik yasayan varda nedeni oysa eger inşallah tez tedavisi bukunur hamile kalirsin bos gebelik okup ardindan hamile kalanlar duydum tabi.

Çarşamba bırakıcam hepsini ovülasyon zamanım. Bir zarar vermesin düşüne kadar yol açıyormuş
Hepsi bir kullanmak zarar olur zaten arayla plur kurler soga kuru 15 gunde bir icersin sabah aksam taze sonra botince boraz ara verip sonrada maydonoz havuc ara ara ke ine fazlasida zarar ben bu ay kullanayimdedim soga suyunu 4 5 gun kullandim 3 4 gun ara ara leke geldi borakdim sebebini bilemedim.

Tsh ı düşürmek için bol bol dere otu yemek lazımmış yarında onu yemeyi planlıyorum :kk77:
Bir gün olacak. Umut etmekten yoruldum çünkü Allah’a bıraktım ol ne zaman derse o zaman olacak. Üstüne düşünce stresten olacağı varsa da olmuyor . Zaman herşeyin ilacı demişler . Sağlıkla gelsinler yeterki :KK200:

Back
X