- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.741
bende oyle ya aksama kdar hicmi uykusu gelmiyo anlamiyomDinlenemeyecegim makesef sabah hic uyutmuyot
Esinle iyimi aran nasıl gidiyor hayat.Evet canim bende bi ara gettin ama bak tekrar geldim keske onlar tekrar gelse
Ciddisin kuzum:)İyi kuzumm teyze oluyorsun inşallah :))
aynen oyle kuzum bnde baya once uye olomusdumda pek aktif kulanmyodum simdi nie kulanmamisim die pismanimAynn canim valla ne elime alir almaz k.k ya giriyorum en guzel kafa dagitma yeri
Katologu iyi gozden geçir:)))AaYyy hadi kiz masallah marifetli gacilarbalbocuuu
Sabah uyutmuyor ama gun icinde iyi yatiyor benimkibende oyle ya aksama kdar hicmi uykusu gelmiyo anlamiyom
benimkide beli olmuyo nezman keyfi gelseSabah uyutmuyor ama gun icinde iyi yatiyor benimki
Masallah ara ara uyumasi yetiyor demek bode anlamiyorlar ya tam zamansız oluyor uykulari.Sabah uyutmuyor ama gun icinde iyi yatiyor benimki
Masallah ara ara uyumasi yetiyor demek bode anlamiyorlar ya tam zamansız oluyor uykulari.
Aynen kuzum gece uykusu da duzelmis cok sukurMasallah ara ara uyumasi yetiyor demek bode anlamiyorlar ya tam zamansız oluyor uykulari.
Aynen kuzum gece uykusu da duzelmis cok sukurMasallah ara ara uyumasi yetiyor demek bode anlamiyorlar ya tam zamansız oluyor uykulari.
Uyutmazlar senii olede tadli bidiklar:))canlari nezman isterse uyuyolar vala bn o uyurken 5 dk uyuyum dedigimde hemen uyanir birakmaz uyum ama kalkip is yaptigimda misil misil uyur :)))
oh şükür kuzim aadikca artik bizim gibi düzene girer bizde ne duzendeyiz ya:)))Aynen kuzum gece uykusu da duzelmis cok sukur
Ciddiyim valla daha çok yeni ama inşallah sağlıkla ilerler kuzumm teşekkür ederim :)Esinle iyimi aran nasıl gidiyor hayat.
Ciddisin kuzum:)
Cok sevindim ya hayırlı olsun:))
Hayırlı geceler kuzum bende yatarım birazdan öptüm kuzum♥kizlarr bn uyuyom artik yrin devam ederiz size iy sohbetler canlarim
Hadi gozun aydın inşallah sağlıkla tutunsun dikkat et kuzum yemegine icmene.Ciddiyim valla daha çok yeni ama inşallah sağlıkla ilerler kuzumm teşekkür ederim :)
Ahh bizde duzene gitsek esin uyandi teli gorunce baslayacam teline haa dedi ne yapayim uyku tutmadi dedim ayy cok fena sirtini dondu yatti:))Uyutmazlar senii olede tadli bidiklar:))
oh şükür kuzim aadikca artik bizim gibi düzene girer bizde ne duzendeyiz ya:)))
Aminn kuzucumm ediyorum :) Ankara nasıldıHadi gozun aydın inşallah sağlıkla tutunsun dikkat et kuzum yemegine icmene.
Insallah duzene girer tatlim sizinkidebenimkide beli olmuyo nezman keyfi gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?