Aminn kuzucumm ediyorum :) Ankara nasıldı
Kuzum hava sıcak gecti bu mevsime göre iyi diyelim gece esiyordu kan tahlili cikmisti kuzum ölen bebegimden almislar sonuç riskli cikti normal yoldan cocuk tehlikeli dedi doktor ayni olurmuş yine hastalikli bizdende kan alındı ona göre belli olcak gende sorun varmovarmi diye eger varsa tup bebek oneriyorlar ole.

Ayy kuzum benim inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız cuma günü hayrına

Ucretlimi ne kadar oduyorsunuz kuzum eger benim riskli cikarsa tup bebek onercekler banada.
Valla canim bn devlet hastanesine gitmeme ragmen 500tl istediler adetliyken gel dedi yaninda 500tl getr dediler ve istenen dosyalari gotrcem esime de sperm guclendirici yazdi doktor oda 265tl mis

Anladim canım 3milyari devlette gozden çıkarıyon heral.
Valla canim evet para konusunda sıkısık durumlarimiz ama allah razi olsun annem hep der 5bin tl ye cocuk sahibi olucaksan yardim ederim bulurum yaparsin iste benim ocin el vermiyor o babamin maasiyle anca kendini gecindirebiluyo yani anlicagin biraz zor bi doneme giricez hayirli guzel haber alirim

İnşaAllah uğraşlarının mükafatını sevinçli güzel haberlerle alırsın kuzumm inşallah burda da sevinçli sevinçli kutlarız
Ayyy agzindan bal damliyor rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cani gonulden anne olmak isteyene rabbim versin dogurup koseye atan vicdansizlara degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…