- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.761
Kuzum hava sıcak gecti bu mevsime göre iyi diyelim gece esiyordu kan tahlili cikmisti kuzum ölen bebegimden almislar sonuç riskli cikti normal yoldan cocuk tehlikeli dedi doktor ayni olurmuş yine hastalikli bizdende kan alındı ona göre belli olcak gende sorun varmovarmi diye eger varsa tup bebek oneriyorlar ole.Aminn kuzucumm ediyorum :) Ankara nasıldı
Benimki bilmiyor ah bilse ahha ne yapar horluyor kulagimda:))Ahh bizde duzene gitsek esin uyandi teli gorunce baslayacam teline haa dedi ne yapayim uyku tutmadi dedim ayy cok fena sirtini dondu yatti:))
Ayy kuzum benim inşallah hayırlı güzel haberler alırsınızKuzum hava sıcak gecti bu mevsime göre iyi diyelim gece esiyordu kan tahlili cikmisti kuzum ölen bebegimden almislar sonuç riskli cikti normal yoldan cocuk tehlikeli dedi doktor ayni olurmuş yine hastalikli bizdende kan alındı ona göre belli olcak gende sorun varmovarmi diye eger varsa tup bebek oneriyorlar ole.
Amin canim amin allahdan ümit kesilmez artik inşallah bizlerde o duyguyu tadacaz♥Ayy kuzum benim inşallah hayırlı güzel haberler alırsınızcuma günü hayrına
Cok sukur iyi canim allah izin verirse asilamaya gecicez cocuk tedavisindeEsinle iyimi aran nasıl gidiyor hayat.
Ciddisin kuzum:)
Cok sevindim ya hayırlı olsun:))
Aynn canim valla birgun girmim aklimda kizlar ne konustu diye sinyql veriyorraynen oyle kuzum bnde baya once uye olomusdumda pek aktif kulanmyodum simdi nie kulanmamisim die pismanim
Ucretlimi ne kadar oduyorsunuz kuzum eger benim riskli cikarsa tup bebek onercekler banada.Cok sukur iyi canim allah izin verirse asilamaya gecicez cocuk tedavisinde
Bendede o oluyor naptilar acaba kimler var yok:)))Aynn canim valla birgun girmim aklimda kizlar ne konustu diye sinyql veriyorr
Tmm kuzummmKara_gozlum @Senden Gelen T Tatlianne20 kizlarr bn uyuyom artik yrin devam ederiz size iy sohbetler canlarim
Ben bilmiyom beni etiketle 2 3 defa oyle denk geldimKatologu iyi gozden geçir:)))
Valla canim bn devlet hastanesine gitmeme ragmen 500tl istediler adetliyken gel dedi yaninda 500tl getr dediler ve istenen dosyalari gotrcem esime de sperm guclendirici yazdi doktor oda 265tl misUcretlimi ne kadar oduyorsunuz kuzum eger benim riskli cikarsa tup bebek onercekler banada.
İnşaAllah kuzum benim çokça aminnnAmin canim amin allahdan ümit kesilmez artik inşallah bizlerde o duyguyu tadacaz♥
Hayirli olsun bitenem rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin insaallahCiddiyim valla daha çok yeni ama inşallah sağlıkla ilerler kuzumm teşekkür ederim :)
Kuzucummm çok teşekkür ediyorum aminn inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin dualarım da hep söylüyorumHayirli olsun bitenem rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin insaallah
Rabbim razi olsun senden canim bende 6senedir ugrasiyorum bir dusuk yasadim rabbim nasip ederse asilama yapilcakKuzucummm çok teşekkür ediyorum aminn inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin dualarım da hep söylüyorum
Anladim canım 3milyari devlette gozden çıkarıyon heral.Rabbim razi olsun senden canim bende 6senedir ugrasiyorum bir dusuk yasadim rabbim nasip ederse asilama yapilcak
İnşaAllah uğraşlarının mükafatını sevinçli güzel haberlerle alırsın kuzumm inşallahRabbim razi olsun senden canim bende 6senedir ugrasiyorum bir dusuk yasadim rabbim nasip ederse asilama yapilcak
Valla canim evet para konusunda sıkısık durumlarimiz ama allah razi olsun annem hep der 5bin tl ye cocuk sahibi olucaksan yardim ederim bulurum yaparsin iste benim ocin el vermiyor o babamin maasiyle anca kendini gecindirebiluyo yani anlicagin biraz zor bi doneme giricez hayirli guzel haber alirimAnladim canım 3milyari devlette gozden çıkarıyon heral.
Ayyy agzindan bal damliyor rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cani gonulden anne olmak isteyene rabbim versin dogurup koseye atan vicdansizlara degilİnşaAllah uğraşlarının mükafatını sevinçli güzel haberlerle alırsın kuzumm inşallahburda da sevinçli sevinçli kutlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?