- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.941
Aynn canim ben kullandim 1hakkimi gitti 2.yi kullanamadimBen ikinci oyumu kullanamadim tüh basta oluyordu dem8 bidaha olmaz
Geldim cnm
Demek basta onayliyoz heralAynn canim ben kullandim 1hakkimi gitti 2.yi kullanamadim
Hoşgeldin balım♥Geldim cnm
Aynn canim ya kullansaydim bari kizladan birinede kullanirdimDemek basta onayliyoz heral
Bende kullanamadım tüh ya!!Aynn canim ben kullandim 1hakkimi gitti 2.yi kullanamadim
kiz sen gene oy aldin simdiden ben sirada en alttayim oylamadada en altta kalcam vlaBenimde korkum oo
Yazıyı tekrar okudim aynı anda demis.Aynn canim ya kullansaydim bari kizladan birinede kullanirdim
Canım ikinci oyum sanaydı malesef kaçırdım ayni anda olacakmış..kiz sen gene oy aldin simdiden ben sirada en alttayim oylamadada en altta kalcam vla
Belli olmaz kuzu:)kiz sen gene oy aldin simdiden ben sirada en alttayim oylamadada en altta kalcam vla
Benimde yaaaCok sinirim bozuldu
Yarınıda var canım öndekiler sona geçebiliyordu oy alıp daha bişey belli olmazkiz sen gene oy aldin simdiden ben sirada en alttayim oylamadada en altta kalcam vla
son gun 28indeyse 6 gun var kuzu gerci 5 kaldi 23une gecdikOy vermeyemi 6gun
Hakkimozda Hayırlisi ya keske oy ikimci sana kullansaydim sen birini kendine birini baskasina yapsaydin olurdu.son gun 28indeyse 6 gun var kuzu gerci 5 kaldi 23une gecdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?