- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.361
❤❤ uzak kaldım baya ya
Aynen özledim yani:)❤❤ uzak kaldım baya ya
♥♥♥
Bende özledim valla ❤❤Aynen özledim yani:)
Sen neler yaptın bakim♥Bende özledim valla ❤❤
Ne yapim bende ders çalışıyorum istediğim gibi olursa 3 4 aya diplomamı alacam iş bakacam inşallah. Ablam doğum yaptı 2 aylık yeğenim burda kalıyorlar haftasonu öyle işte tatlı annemSen neler yaptın bakim♥
Teyzemin ellerinden op kuşum♥Iyiiz abla bi hatrini sorayim dedim uzin zaman oldu sanki konuşmayalı:)
Beklerim kuzum herzaman:)
annemle zman geciriyorumya ondan kuşum bakiyom arada
İnsan manevi huzur arıyor bir süre sonra iki yıldır borç bebek iş arası herseyi unuttuk ben normalde hiç değilse her hafta bir yasin okurdum Allah affetsin cenaze olmasa Fatiha’yı unutacam kendimi kötü hissettimTeyzemin ellerinden op kuşum♥
Allah kabul etsin aslinda bemde istiyorum ya benimde ayni durum evlendim evleneli.
Bende esimle konuşup yaosam iyi olcak aslinda. Allah kabul etsin kuzum.[/QUOTE]İnsan manevi huzur arıyor bir süre sonra iki yıldır borç bebek iş arası herseyi unuttuk ben normalde hiç değilse her hafta bir yasin okurdum Allah affetsin cenaze olmasa Fatiha’yı unutacam kendimi kötü hissettim
Allah razı olsun kuzum sana da nasip olsun yarın seni de dualarıma alırımBende esimle konuşup yaosam iyi olcak aslinda. Allah kabul etsin kuzum.
Ohh sıcak sahil kumkonya canım bende
Ben dunden iskembe corbam varda boter az yarışmaya yapmistim kkda :))) buzlukdan tavuk çıkardım kizarta bilirim aksam:))
Immm ellerine sağlık kuzum♥makarna nuggeten güzel menüü
Buyur gel beklerim canımmmooo yakınızzz komşuyuuuz kızzz
Gel canım beklerimooo yakınızzz komşuyuuuz kızzz
:)))) corbalara gittin sen:))
Valla ha ya :):)))) corbalara gittin sen:))
ay maşallah kuzum bol bol sev minigimi♥Ne yapim bende ders çalışıyorum istediğim gibi olursa 3 4 aya diplomamı alacam iş bakacam inşallah. Ablam doğum yaptı 2 aylık yeğenim burda kalıyorlar haftasonu öyle işte tatlı annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?