- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.321
Ohhh Afiyet olsun canım :))He oldu ne sandın Acep beni tövbe bismillah. Şuanda kızımla makarnanın dibine vuruyoruz
Gördüm canım hatta yorum yazmıstım :)))
El acmasi olsa bile bana fark yaaz carsaf böreği actim gecen:))Inşallah canım :))
El acması börek felan olmaz inşallah
Mesallah mesallah bende okuyon bekar liseli sandim ahahaYok canım okudum okulu bitti 2013 de üniden mezun oldum :))
Yemek yapmayı bilmeyip,nickim zıpzıp olunca yasım kücük geldi galiba
30 yasına girdim canım :))))
Aynen dkdkjdjf:)Profildekine benzetti zaar
Allah kabul etsin canjm ne mevludu.Kızlar günaydın tünaydın :) benim yarın mevlüdüm var bugün ara ara bakacam cevap veremezsem kusura bakılmasın
Benlen Ayni boysun ahaha bemde 55 falan kiloyum74 kilodan 52 ye kadar düştüm canım :)))
Boyum 1.58 :))
Bende 1 58 kilo 60si bulmistu dogumdan sonra bu ara eskisi gibi yemiyom 55 falan dogumdan önce 42 dim 46 arasi.İyi düşmüşsün maşallah ama canım bravo. Çokta zayıf değilsin amaya bence tam boy kilo ayarı nasıl olmalı bilmiyorum ama.
HaDiya görmedim dur bakıp geliyomGördüm canım hatta yorum yazmıstım :)))
Yazdın sanki :))H
HaDiya görmedim dur bakıp geliyom
Hakikaten yazmışım kafa gitti bismillah ,Yazdın sanki :))
O kadar yere yazınca normal :))Hakikaten yazmışım kafa gitti bismillah ,
Aynen kafa çorba olduO kadar yere yazınca normal :))
İyisin gi bence sende verme başka uyma zıpzıba sakınEl acmasi olsa bile bana fark yaaz carsaf böreği actim gecen:))
Mesallah mesallah bende okuyon bekar liseli sandim ahaha
Aynen dkdkjdjf:)
Allah kabul etsin canjm ne mevludu.
Benlen Ayni boysun ahaha bemde 55 falan kiloyum
Bende 1 58 kilo 60si bulmistu dogumdan sonra bu ara eskisi gibi yemiyom 55 falan dogumdan önce 42 dim 46 arasi.
Benim derdim göbek cirkin duruyor önceden alim derdim ama gibegin bole kötü oldugunu bilmem herkes yakışmış diyor. Daİyisin gi bence sende verme başka uyma zıpzıba sakın
Hımmm göbişini görmediğim için bişey diyemiyorum ama herkez diyosa doğruluk payı vardır belki tatlım sana öyle geliyordurBenim derdim göbek cirkin duruyor önceden alim derdim ama gibegin bole kötü oldugunu bilmem herkes yakışmış diyor. Da
Benimde öyle oluyor bazen neyseki bugün bizim kızlar sakin yoksa zor geliyorum sohbetlere :))Aynen kafa çorba oldu
Kız ben kilo ver demedim kiİyisin gi bence sende verme başka uyma zıpzıba sakın
Benimde öyle oluyor bazen neyseki bugün bizim kızlar sakin yoksa zor geliyorum sohbetlere :))[/QUOT
Gel gel burası güzel iyiki acmıssın kız @Tatlianne20 kuzucumm
Önceden çok zayof olduumdan yakistiriyorlar bende yakistiriyom ama yuzden kwybetmesem yuz gidiyor hemen.Hımmm göbişini görmediğim için bişey diyemiyorum ama herkez diyosa doğruluk payı vardır belki tatlım sana öyle geliyordur
Takım kaptanısınya kandırır alırsın diye dedimKız ben kilo ver demedim ki
Doğru bide o var kuzumÖnceden çok zayof olduumdan yakistiriyorlar bende yakistiriyom ama yuzden kwybetmesem yuz gidiyor hemen.
Yok canım yaaa sohbette diyet yok bendeTakım kaptanısınya kandırır alırsın diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?