- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.461
ahahh ückagitci seniii:))) ayy o papcidan gina geldi artik sagim solum oynayanlarla dolu Allahtan esimin teli kaldirmadida indiremedi ohhBende cay tatli adam papci oyunu takiliyor bende kk bakip gormeden cikiyom basja seye bakiyom gibi:)
Kk bagımlılık yapıyor sanırım :))Valla bende şuan fransız kaldım zaten tvye KK da dolaşmaktan
Yok canım ben değilim :)))Kuzum arastirmaciyimdedi biride sen degilmiydin.
Bugün artık kim dediyse aklimda kaldı ahaha:)Yok canım ben değilim :)))
Ben 2 senedir cikmadim hic:))Kk bagımlılık yapıyor sanırım :))
Hic sorma en azindan bende rahatim bi andan oncede birlik vik vik simdi ona sarinca iyi oldu:)))ahahh ückagitci seniii:))) ayy o papcidan gina geldi artik sagim solum oynayanlarla dolu Allahtan esimin teli kaldirmadida indiremedi ohh
Buyur kuzum nasilsin
Ben uzaktan okuyordum eylüle kadar :))Ben 2 senedir cikmadim hic:))
O kadar cokk sohbet dönüyor ki cook normal:))Bugün artık kim dediyse aklimda kaldı ahaha:)
Ay evet duymuştum bendePapci neyse ona dadandi herkesin oynadigi oyun 1aydir onuboynuyor:))
Geyikde sen eksinsin yani nerdesin bakimBuyur kuzum nasilsin
Bende hamilelikde kesfettim arastirmalar yapiyorum bisiler kadinlarkukubu yorunlar okuyom uye oldum sonra:)Ben uzaktan okuyordum eylüle kadar :))
Sonra bir anda kendimi yarısmada buldum o günden beride cıkmadım işte mezun olunca da buraları kesfettim
Adam bağımlı yaptı:))) bende lafa rahat tek takılıyom:)Ay evet duymuştum bende
bnmkinde sifre var bakamyomki naptigna deli olyom oda inadina tele bakinca hemn ceviryo teli youtb. video flan bakiyo ama gene meraktan catliyom gece operosyana cikyom sifreyi kirmaya calisyom ama yok ya biturlu basaramadimHic sorma en azindan bende rahatim bi andan oncede birlik vik vik simdi ona sarinca iyi oldu:)))
Aynen bende herkesi davet etmeyi severim tanimayi :)O kadar cokk sohbet dönüyor ki cook normal:))
Rahat olur tabi kafan aman dikkat et ama çokta bağımlı olmasınnAdam bağımlı yaptı:))) bende lafa rahat tek takılıyom:)
Benim parmak okuyucu aypon sifresinu biliyom ben koysam bilir oda koysa bilirim bikere kizip degostirdi bana inadına kustum supe eder gibi olunca senden gizlimmi var sana kızdım yaptim demisti ben bilmem dedim ole bi dünya yok :))) ortada hersey ben bakmam oda bana arada borden bakasi gelir o sadece.bnmkinde sifre var bakamyomki naptigna deli olyom oda inadina tele bakinca hemn ceviryo teli youtb. video flan bakiyo ama gene meraktan catliyom gece operosyana cikyom sifreyi kirmaya calisyom ama yok ya biturlu basaramadim
2ayi gecti heral ya bagimli aksam yemekden sonra arkadaslariyla oynuyor sesli bide savas:)Rahat olur tabi kafan aman dikkat et ama çokta bağımlı olmasınn
Çok dert yakınan var bu oyundan alıştı ilgisiz oldu falan diye nasıl bir şeyse artık2ayi gecti heral ya bagimli aksam yemekden sonra arkadaslariyla oynuyor sesli bide savas:)
Simdi dedim bana bakiyor cok bagimli oldun dedim gülüyor. Bian iyi benim icinde bian fazla kaptirdi.Çok dert yakınan var bu oyundan alıştı ilgisiz oldu falan diye nasıl bir şeyse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?