- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.501
tabi biz yapsak neler derler kendilerne gelince hataydi ölesineydi. şu telefon sifre isinede care bulmam lazim yoksa patliycam en sonNe gerek demi biz kadinlar yalsak namus bekcileri keserler ama biraz akisina ama bor supeleneyim cocukda olsa mudanem olmayacagini bilir.
valla insan guvenemiyoki ben guvenemiyorum artik internet okdar gelismis butun kizlar elinin altinda resmen her yerde acik sacik butun sitelerde insan nasi guvensin erkek sonucdaValla hem KV hem eşini ezmek lazımda bişi diyemiyom banlancam diye tövbe ya. Evinde namusu helali varken elin o. su ile ne işi varmış yine de boş bırakmaya gelmez valla bu devir iyice çığrından çıktı zaten.
Aynen simdi hersey ortada bu yuvami asla bozmam diyor bazen kislanirken sen halen guvenmiyon diye kusuyor bende evet diyom yuvami bozmam anlamiyonmu bu huzuru baska yerde bulmam hataydi der durur.Valla hem KV hem eşini ezmek lazımda bişi diyemiyom banlancam diye tövbe ya. Evinde namusu helali varken elin o. su ile ne işi varmış yine de boş bırakmaya gelmez valla bu devir iyice çığrından çıktı zaten.
Simdi bekarlar evlileri seciyor evlilerde evli bekar bende korkuyom.valla insan guvenemiyoki ben guvenemiyorum artik internet okdar gelismis butun kizlar elinin altinda resmen her yerde acik sacik butun sitelerde insan nasi guvensin erkek sonucda
kaynanaya bak ya tam dayaklik vala piss cadiiAynen oyle evimiz birdi 1sene ilgilenemedik ilgisiz kaldik huzursuzduk ayrilinca ogrendim tam evi tasirken komsulariyla affettim o kadinda taşındı ama kaynanam yaptı hep kadının ilgisi oldgu halde eve aldı bemde kucukdum bisi kanitlayamadim esimde mal yerine koydu beni ama şimdi de pisman.
Sen deki benim ortada bak de sifreyi kaldir de.tabi biz yapsak neler derler kendilerne gelince hataydi ölesineydi. şu telefon sifre isinede care bulmam lazim yoksa patliycam en son
Katılıyorum canım valla bende eşimde tele şifre koymayız onun face bende hep acıktır ama arada bakarım valla dediğin gibi artık hersey bi tıkla yakınında oluyor,bence su şifreyi çöz sen yine.valla insan guvenemiyoki ben guvenemiyorum artik internet okdar gelismis butun kizlar elinin altinda resmen her yerde acik sacik butun sitelerde insan nasi guvensin erkek sonucda
kuzum ben calisinca esimle alt usttuk ama ayni yer alt makine ust utu paketti bize gunlukcu geliyodu bitane kiz esimi gormus arkadasima demis bu cocuk kim arkadasim beni gostermis o kizin kocasi diye cok tatli cocukmus flan demis sora ben bunu duydum o kizi tuvalete kapattim öldurcektim kiz aglamaya basladi ben o anlamda demedim ben bu yasdayim o benim kardesim bilmem ne. yani kizlar erkeklerden beter olmus. banada asansorde 2 erkek denk geldi 1. katta baska firmanin elemanlari burdami calisyon dedi birisi evet dedim arada gelriz seni gormeye evliyim ben dedim olsun arkadas olruz dedi mal ya cvp vermedim hemen ciktim asansorden yani kimse dinlemiyo evliymis diye.Simdi bekarlar evlileri seciyor evlilerde evli bekar bende korkuyom.
İnşallah canım aklı basına gelsin. Artık butür vakalar insanlarda çok özenti olmaya başladı artık esler birbirlerini çekici bulamamaya başlıyor bir tık fazlasını bulduğunu düşününcebaskasında.Aynen simdi hersey ortada bu yuvami asla bozmam diyor bazen kislanirken sen halen guvenmiyon diye kusuyor bende evet diyom yuvami bozmam anlamiyonmu bu huzuru baska yerde bulmam hataydi der durur.
cözemiyorumki ya cok ugrasdim olmadi biz face instgram flan kullanmayiz sdece watsap onuda ben gecen sene acdim oyuzden oda sifre koydu istemiyo sosyal medya kulanmami diyoki sen vatsap kapat istersen ben tuslu tel bile kulanirim ama kapatmadan sifreyi kaldrmam. benimde bazen aklima geliyo ya biseler yapip siliyosa nasi olsa ben gormem diyeKatılıyorum canım valla bende eşimde tele şifre koymayız onun face bende hep acıktır ama arada bakarım valla dediğin gibi artık hersey bi tıkla yakınında oluyor,bence su şifreyi çöz sen yine.
zaten bu sosyal medya hep bosanma sebebi oluyo aşirisi. bide bu tiktok vrya hep acik sacik kiz dolu ya hic edep haya da kalmamsİnşallah canım aklı basına gelsin. Artık butür vakalar insanlarda çok özenti olmaya başladı artık esler birbirlerini çekici bulamamaya başlıyor bir tık fazlasını bulduğunu düşününcebaskasında.
soluyorum benim herseyim ortada zaten istediginde aliyo bakiyo yaptigim bise yok cunku oda biliyo belkide bolesi isine geliyo daha rahat oluyo anlamadim amaci neSen deki benim ortada bak de sifreyi kaldir de.
Canım aklına gelen şifreleri denedinmi. Bence saçma ya şifre koyması nasıl acılabilirki ben biraz arastırayım Kuzum bunu müsait Zamandacözemiyorumki ya cok ugrasdim olmadi biz face instgram flan kullanmayiz sdece watsap onuda ben gecen sene acdim oyuzden oda sifre koydu istemiyo sosyal medya kulanmami diyoki sen vatsap kapat istersen ben tuslu tel bile kulanirim ama kapatmadan sifreyi kaldrmam. benimde bazen aklima geliyo ya biseler yapip siliyosa nasi olsa ben gormem diye
Amin cnm umarim yanlis yapmazlar bide ortam cok bozuldu insan en yakim arkadasina bile guvenemiyo bi bakiyon kocanla sevgili olmusİnternet öyle ya her seye 2 tıkla ulasıyorsun. İyi amaçlı kullanırsan harika, kötü amaçlı kullanırsan... Allah akıl fikir versin bizimkilere...
Ne gelirse yakınından geliyor zaten. Kimseye güvenesi gelmiyor insanın bu devirde...Amin cnm umarim yanlis yapmazlar bide ortam cok bozuldu insan en yakim arkadasina bile guvenemiyo bi bakiyon kocanla sevgili olmus
watsapda bisey yok sadece burda tanisdigim 2 3 arkadas var konusdugum ona kiziyo ne biliyon kiz olduklarni diye internetsiz hayat zor artik ama gerektigi gbi kullanmak lazimWhatsapp kullanılabilir bence ya. Kendinizi bu kadar kısıtlamak da ilişkinizi zedeler. Ama önce sana o güveni vermeli. Sarsılınca tekrar düzelmesi zor oluyor.
ben cok arasdirdim cnm ekran kilidi desen. deniyorum surekli ama bulamadimCanım aklına gelen şifreleri denedinmi. Bence saçma ya şifre koyması nasıl acılabilirki ben biraz arastırayım Kuzum bunu müsait Zamanda
cok dogru gecen haberlerde cikti kaynana damat aski sok oldum dunyada neler varyaNe gelirse yakınından geliyor zaten. Kimseye güvenesi gelmiyor insanın bu devirde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?