- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.541
KUzum napim cok halsizim o yuzden fazla giremedim. BugünGeyikde sen eksinsin yani nerdesin bakim
Bende hamilelikde kesfettim arastirmalar yapiyorum bisiler kadinlarkukubu yorunlar okuyom uye oldum sonra:)
Günaaaaydınn kuşum♥Günaydınnn mutlu pazarlar
Dikkat kuzum hasta olma.KUzum napim cok halsizim o yuzden fazla giremedim. Bugün
Günaydın kızlar
Günaydınnnn ponciklerim♥Gunaydinnlarrr
Günaydın fıstığımGünaydınnnn ponciklerim♥
Nasılsın meleğim♥Günaydın fıstığım
Fazla deneme canım sonra telefonu kitlersin .ben cok arasdirdim cnm ekran kilidi desen. deniyorum surekli ama bulamadim
Fazla deneme canım sonra telefonu kitlersin .
Gunaydinnlarrr
gnydin canixGünaydın kızlar
Bende sinir oldum bak wapsablan kilitlemenin ne alakasi var supesi varsa arayin konuştuğun kisileri sinra yuzu kara ciksin erkej olsa belli okur zaten konuşmayı kesersin heralde.npayim cnm deli oluyorum yapmadigim dessen kalmadi bi acamadim
aynen oyle bahane ypiyo galiba bole gderse buyuk patliycam en sonBende sinir oldum bak wapsablan kilitlemenin ne alakasi var supesi varsa arayin konuştuğun kisileri sinra yuzu kara ciksin erkej olsa belli okur zaten konuşmayı kesersin heralde.
buradayim tatlisim nbrrr
Yemek topiğindeydim canım bildirimlerden senin bildirimi görmedim ::))
buradayim tatlisim nbrrr
Ne yemek var aksama aciktim bende patates salatası yapcam geçici:)Yemek topiğindeydim canım bildirimlerden senin bildirimi görmedim ::))
Cook severim patates salatasını :))Ne yemek var aksama aciktim bende patates salatası yapcam geçici:)
Afiyet olsun adam ariza gelince gitti gelsin cay salata falan bişiler yaparım aksama allah kerim:)Cook severim patates salatasını :))
Öğlen pırasa yedik canım aksama yemek yemem acıkırsam da yulafım var :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?