- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.581
Yok yok kilo almam canım yaparım evdekiler yesinBen diyim bidaha cıkamazsınkiloda hak getire artık kaç olur bilmem
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok kilo almam canım yaparım evdekiler yesinBen diyim bidaha cıkamazsınkiloda hak getire artık kaç olur bilmem
![]()
Selam canım benim nasılsın
Iyi kuzum sen nasilsin tanisalim canim
İyi ozamanYok yok kilo almam canım yaparım evdekiler yesin![]()
Bende aldirttim simdi yedik paket aldirttim usendim bugün napim.Krep yaptım patates kızarttım yeni yedik toparladım geldim fıstığım. Akşama döner yaptırcak bugün rahatım valla yemek derdim yok![]()
Aynen oyle bugun isten gelmeden hazır aldirttim herzamn yemek olmuyor yavBabama 3 öğün kahvaltı hazırla neden yemek yok demez :))
Her ikiside dengeli olsa güzel olur yeri gelecek kahvaltı yapacaksın yeri gelecek yemek yapacaksın :))
Ankaradalarmıs galiba yerlileri mi canım :)
Az kaldi kuzum masallah nasil gidiyir.İyiym cnm sen
Valla kendisi dedi bende canımada beş minnet çok iyi olur dedim bende üşendim bugünBende aldirttim simdi yedik paket aldirttim usendim bugün napim.
Aynen oyle bugun isten gelmeden hazır aldirttim herzamn yemek olmuyor yav
Az kaldi kuzum masallah nasil gidiyir.
Bende camasir as yatak orti duzelt sonra bulasik derken yemek yedik mayistim bemde uyku bastirdi ayran etkisi heral.Valla kendisi dedi bende canımada beş minnet çok iyi olur dedim bende üşendim bugün, bir mayıstım ya sürekli bir uykum var kuzu aklımda hep burada
![]()
yaaaa bende istoyommm bndeee.. 46imdim simdi 53de takildim kaldim ya
Olabilir uyku yapar diye dumuştum. Gel böcüküde alalım uyuyalımBende camasir as yatak orti duzelt sonra bulasik derken yemek yedik mayistim bemde uyku bastirdi ayran etkisi heral.
Hadıii nasıl alabildin ay sen ben alamıyorumyaaaa bende istoyommm bndeee.. 46imdim simdi 53de takildim kaldim ya![]()
Böcük uyudu heral ses yok.
Yok uyanık burada bizi DikizliyorBöcük uyudu heral ses yok.
1 bucuk ekmek yedim biraz önce sonra gelde zayoflamayi bekle:)yaaaa bende istoyommm bndeee.. 46imdim simdi 53de takildim kaldim ya![]()
Ben dogumdan sonra oldu yoksam imkanı yok almam derdim kilo.Hadıii nasıl alabildin ay sen ben alamıyorum
Ben aldıgımı verdim anında birazı dursaydı iyiydi ya çok zayıfımBen dogumdan sonra oldu yoksam imkanı yok almam derdim kilo.
Bu saatte uyuyacak mısınızbalbocuuu kop gel yatcaz biz.
Yuh kız naptın o kadar yersen alın tabi Allah emi tut su gırtlağını biraz1 bucuk ekmek yedim biraz önce sonra gelde zayoflamayi bekle:)