- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.621
boyun kac cnmBen aldıgımı verdim anında birazı dursaydı iyiydi ya çok zayıfım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyun kac cnmBen aldıgımı verdim anında birazı dursaydı iyiydi ya çok zayıfım
1.57 falan canımboyun kac cnm
Hepimiz aynı sayılırız bende 1.58 :)))
Boydaşız böcüküm ozaman gel bi öpim
3lü Boydaş ozaman gel senide bir öpimHepimiz aynı sayılırız bende 1.58 :)))
3lü Boydaş ozaman gel senide bir öpim![]()
zaten 1 56 1 57 1 58 arasi oluyoruz turk kadinlarinin cogu :))Hepimiz aynı sayılırız bende 1.58 :)))
haha ozman gunaydinn balim demek sen cidi soledin uyalim diyeUyumusum biraz kizceler.
Bizim grupta herkes uzundu ama demekki onlar istisnazaten 1 56 1 57 1 58 arasi oluyoruz turk kadinlarinin cogu :))
Iyi gelmiştir uyumak :))Uyumusum biraz kizceler.
Ayran icmistim gectim koltuga uzandim adamda papci oynuyor simdi arizaya cimti asansör cu ole kalktim ginderdim koltuk da icim geçmiş:)))haha ozman gunaydinn balim demek sen cidi soledin uyalim diye![]()
Ara ara adama bişiler diyordum oda ayrandan deyip durdu oyuna dalmisti:))Iyi gelmiştir uyumak :))
Benim hiç ayran içince uykum gelmez :)))Ara ara adama bişiler diyordum oda ayrandan deyip durdu oyuna dalmisti:))
benm etrafimdakierin geneli bu ölçulerdeBizim grupta herkes uzundu ama demekki onlar istisna![]()
iy yaptin canisi bnde bi ymek yiyeyim:))Ayran icmistim gectim koltuga uzandim adamda papci oynuyor simdi arizaya cimti asansör cu ole kalktim ginderdim koltuk da icim geçmiş:)))
Biz 4 kardesiz onların boyuda 1.65 1.70 olunca kısa geliyordum ama boyumu seviyoum yinede :))benm etrafimdakierin geneli bu ölçulerde![]()
Bende iyiyim canım... 29 yaşımdayım 30 olmak üzereyim 2 kızım var biri 12 yaşına girdi diğeri 5.5 aylıkIyi kuzum sen nasilsin tanisalim canim
Bizde yemek yedik.. şimdi diziye bakıyorummmHoşgeldin balim yemek yedik tv bakiyoz adamla sen kuşum.