- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.701
Ayyy yok cok iyi ilgil3niyordum hastalaniyordu 2tane öldu ben cok kotu oldum vicdan azabi cektim aslinda benim yaptigim bisey degildi ama insan vicdan azabi cekiyo ne kadar sonra kendime geldim esime dedim alma gunahlarina girmek istemiyorumBende çok besledim kuzum belki 7 8 olmuştur disiler konismaz zaten yavruken alcan ilgi oster otekiler horcin cikiyor ya yada disi biraktim ama yalnizim şimdi yine besleyim dedim esim tek kaliyom oyalanayim diye aldi bakalim alisti alisti sansa.
Gece ksu gündüz kusu farkketmez :)
Ayvayi yedin yani:)) oh afiyet olsun balim yarasin minigime♥
Ahaha cekirdegini atma bari krem yap gogus yaralarina sizisina iyi geliyor emzirince aciyor yara oluyorya ayva iyi oluyor cekirdegi.Ahahaha o yedirtmeden biz gerçeğini yedik
Bunlar cok narin kuzum ne cok sicaga nede cok soguga ceyran carpmistir geneli ondan olur ben acmiyom onun bolumu usutmesin diye uzeri kapatiyom digerleri aciyom hassaslar.Ayyy yok cok iyi ilgil3niyordum hastalaniyordu 2tane öldu ben cok kotu oldum vicdan azabi cektim aslinda benim yaptigim bisey degildi ama insan vicdan azabi cekiyo ne kadar sonra kendime geldim esime dedim alma gunahlarina girmek istemiyorum
Tamm kuzum marketdemisin :)Tamam o zaman cagır sen arada ben bazen takıma bakmaktan gelemezsem
ahahha iy bari is bitmisdir ozman darisi dogumdan sorasinaEvet, mission completed
Yok canım evdeyim sadece cuma -cumartesi gidiyorum :)))Tamm kuzum marketdemisin :)
Poncikliğimi yaptım kız iyi gecindik 1 günahahha iy bari is bitmisdir ozman darisi dogumdan sorasina
dur sen torun olsun daha kiymetli olcannPoncikliğimi yaptım kız iyi gecindik 1 günArtık iplerr bende :)
İnsallah :))dur sen torun olsun daha kiymetli olcann
Anladim oh iyi bare bugun ne yaptin bakim:)Poncikliğimi yaptım kız iyi gecindik 1 günArtık iplerr bende :)
Canim yeni girdum etiketi tatlim nasilsinKara_gozlum @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893 balbocuuu @Cennetul Mualla @sivastrabzon @nly92 @melankolimm @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F terelelli34 @Elif @Lilaseverr @bulca @minik meleklerim @Misss_laviniaaa @Eren61 @Rakika Finrod Felagund @EternaaLLove @Mucizemm1234 @gurtmingotam @Ada duru @AnneAslan @hizuran @Madammor @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @NAZZOZZ @nese-li_hilos @Nnuurrr @Puantiyeli DON @poyrazinmelegi @ParteMoralll @Pembis Hayaller @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Reyyan__ napiyonuz kizlar.
Iyiyim kuzum sen nasılsın neler yapiyon.Canim yeni girdum etiketi tatlim nasilsin
Ne uyuması uyutmam seni nerden necisiin naparsin evli bekar:)Ne yapıyoruz senceDur ben başlayayım ilk benden birazdan horul horul uyurum. (Horlamam ben be.)
Erken kalktık biraz, kahvaltı yaptık. Kv sen gelme hava soğuk hastalanırsın dedi, oğluyla biraz bebek alışverişne gitti geldiler sonra oturduk yemek yedik çay içtik :)Anladim oh iyi bare bugun ne yaptin bakim:)
İyim cok sukur hastaliklarla cebellesiyom cocuklarla cebellesiyom oyle gidiyo iste sen nasilsin tatlisim bayagidir gorunmuyon daha dogrusu bende fazla girmiyom:)Iyiyim kuzum sen nasılsın neler yapiyon.
Guzel almislarmi :)Erken kalktık biraz, kahvaltı yaptık. Kv sen gelme hava soğuk hastalanırsın dedi, oğluyla biraz bebek alışverişne gitti geldiler sonra oturduk yemek yedik çay içtik :)
15 20 gün giremedim kuzum ankaradaydim yemek is guc stantdart kuzu gecmis olsun kuzum dikkat et balim.İyim cok sukur hastaliklarla cebellesiyom cocuklarla cebellesiyom oyle gidiyo iste sen nasilsin tatlisim bayagidir gorunmuyon daha dogrusu bende fazla girmiyom:)
Allahtan zevki iyi beğendim pembiş pembiş doldurmuş :)Guzel almislarmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?