Ayyy yok cok iyi ilgil3niyordum hastalaniyordu 2tane öldu ben cok kotu oldum vicdan azabi cektim aslinda benim yaptigim bisey degildi ama insan vicdan azabi cekiyo ne kadar sonra kendime geldim esime dedim alma gunahlarina girmek istemiyorum

Ayyy yok cok iyi ilgil3niyordum hastalaniyordu 2tane öldu ben cok kotu oldum vicdan azabi cektim aslinda benim yaptigim bisey degildi ama insan vicdan azabi cekiyo ne kadar sonra kendime geldim esime dedim alma gunahlarina girmek istemiyorum
Bunlar cok narin kuzum ne cok sicaga nede cok soguga ceyran carpmistir geneli ondan olur ben acmiyom onun bolumu usutmesin diye uzeri kapatiyom digerleri aciyom hassaslar.

İyim cok sukur hastaliklarla cebellesiyom cocuklarla cebellesiyom oyle gidiyo iste sen nasilsin tatlisim bayagidir gorunmuyon daha dogrusu bende fazla girmiyom:)
15 20 gün giremedim kuzum ankaradaydim yemek is guc stantdart kuzu gecmis olsun kuzum dikkat et balim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…