- 7 Ocak 2018
- 27.628
- 80.164
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.661
Yaaaaasok gecirdim suan benim kiz 8 aylik en erken 12de uyumusdur gece uykusuna tabi sabaha kadarda 2 saate bi uyanir. masallah senin kuzuyaa:))
sabaha kadar surekli uyanip emip uyuyor ama kesin olarak kalkmasi 10 11 oluyo cnm. beninkide oyle surekli kucakta cok yoruyo beni gecede surekli uyaniyo birakmiyo doru durus uyuyum 8 aydir zombi gbi gezinyom:))Yaaaaaenim kızım şimdilik bi düzen tutturdu inşallah devam da eder ama hasta olursa huzursuz olursa uyku saatleri aksıyor onun dışındaki çok şükür iyi.... ama gündüz yeteri kadar yoruyor beni uyanık olduğu sürece sürekli kucağımda ... senşn kızda seni zorluyordur gerçekten peki sabah kaçta kalkıyor
Maşallah bak senşn kızda sabah güzel yatıyormuş benim kızım en geç 8 de kalkıyor 2 saate yakın uyanık kalıyor sonra 40 dk filan geri yatıyorsabaha kadar surekli uyanip emip uyuyor ama kesin olarak kalkmasi 10 11 oluyo cnm. beninkide oyle surekli kucakta cok yoruyo beni gecede surekli uyaniyo birakmiyo doru durus uyuyum 8 aydir zombi gbi gezinyom:))
Ne dizi bakim atvdemi bizimkide show bakiyor biraz kestirdim ben ole kendime geldim.Çok uykum var ama diziyi de bırakamıyorum yaaaaa afiyet olsun sizde de
Maşallah bak senşn kızda sabah güzel yatıyormuş benim kızım en geç 8 de kalkıyor 2 saate yakın uyanık kalıyor sonra 40 dk filan geri yatıyorsabaha kadar surekli uyanip emip uyuyor ama kesin olarak kalkmasi 10 11 oluyo cnm. beninkide oyle surekli kucakta cok yoruyo beni gecede surekli uyaniyo birakmiyo doru durus uyuyum 8 aydir zombi gbi gezinyom:))
Yok canım star dakiNe dizi bakim atvdemi bizimkide show bakiyor biraz kestirdim ben ole kendime geldim.
gece cok uyaniyormu pekiMaşallah bak senşn kızda sabah güzel yatıyormuş benim kızım en geç 8 de kalkıyor 2 saate yakın uyanık kalıyor sonra 40 dk filan geri yatıyor
Uyumadım kız sen ne ara uyudun hemen Allah iyiliğini versinBlue_Peri uyandirdimmi seni kiz.
Canım günü gününü tutmuyor ama genel olarak çok uyanmıyorgece cok uyaniyormu peki
masallah cnm hep bole devam eder insallahCanım günü gününü tutmuyor ama genel olarak çok uyanmıyor
İnşallah canım senin kızın emzik kullanmıyor mu sürekli seni emmek istiyormasallah cnm hep bole devam eder insallah
maleseff cnm ya kactane emzik aldim kulanmadi avent meme uclu olani bir iki defa tutu sora atti. keske tutsaydi bukadar yormazdi belki beniİnşallah canım senin kızın emzik kullanmıyor mu sürekli seni emmek istiyor
Teli sarjza takt8m adam geldi zatin bende kanepeye uzandim dalmism az :))Uyumadım kız sen ne ara uyudun hemen Allah iyiliğini versin
Amin insaallah canim rabbim cocuklarini sana size bagislasin insaallahErken evlenmenin yararları diyelim canım rabbim inşallah en kısa zamanda evlat sevgisini tattırsın size de
Oyy iyi olmuş balım benimTeli sarjza takt8m adam geldi zatin bende kanepeye uzandim dalmism az :))
Eki Görüntüle 2238948 kusimdan selam var kizlar:)
Cook tatlı maşallahEki Görüntüle 2238948 kusimdan selam var kizlar:)
aleykum selammmm
Az kaldi koniscaklar ablalari bebegimiz:).Cook tatlı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?