- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.881
Afiyet olsun şekerimmmNe yiyim kiz valla ben demin yaptigim kekten yedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun şekerimmmNe yiyim kiz valla ben demin yaptigim kekten yedim
Cukulat vercek ablamiZ kandiriyor bizi cukulatla.Ne yiyim kiz valla ben demin yaptigim kekten yedim
Sen baska sey ver kandırma onla bizi
Sohbet ediyoruz kuzum uyanik görünce cagirdim hemen:)Uyicam tatlım tatlım birazdannasılsınız kızlaaar iyi geceler
![]()
Ay valla ben yerim hic saat farketmiyor ne de olsa kilo yapmiyo valla ben deli gibi cikolata yiyen biri olarak esim bende az cekmedi her eve gelisinden cikolata al derdim bi gun bi baktim koli getrmis o gunden sonra hergun istemedim sonra seker hastaligi cikti onu da yoldan cikardim sonra duzeldim simdi hergun olmasada 2gunde. Bir kesin yerim zaten hafta bir k3k falan yaparim
Saol bebeğim buyu beraber yiyelimAfiyet olsun şekerimmm
Yani göbek oldu demek istedim basen bemdede çok oldu.A
Yyy en guzeli bende azcik basen var heryer esit
Kandirmacilikmi yapiyon sen bakemCukulat vercek ablamiZ kandiriyor bizi cukulatla.
Sohbet ediyoruz kuzum uyanik görünce cagirdim hemen:)
Aynen kuzum.Senjn iş hepten zor coluk çocuk :)
Allah senu sende beter ciktin ha:))Ay valla ben yerim hic saat farketmiyor ne de olsa kilo yapmiyo valla ben deli gibi cikolata yiyen biri olarak esim bende az cekmedi her eve gelisinden cikolata al derdim bi gun bi baktim koli getrmis o gunden sonra hergun istemedim sonra seker hastaligi cikti onu da yoldan cikardim sonra duzeldim simdi hergun olmasada 2gunde. Bir kesin yerim zaten hafta bir k3k falan yaparim
Ne vereyim gi tövbe bismillahCukulat vercek ablamiZ kandiriyor bizi cukulatla.
Ayyy en sinir oldum yer basende kilo iste ailede annemde ve ailesinde var ondan gelmeYani göbek oldu demek istedim basen bemdede çok oldu.
Ay hiç sorma bende sok gördüm karı burda yok ama olacağı buydu bu mevsimde zatin:))Aynen kuzum.
Ee sen napiyorsun ne var.ne yok ?
Istanbul'a bahar geldi diye sevinirken kia geri geldi 10 cm kar var ,okullarda yarin tatil.
Ohhh miss valla ,yat kalk dua etyaani ozman ayri tabi benim esim yazin tsort kisinda tsort ustune hirka flan giyer kazak pek sevmiyo deli adam genelde utu yapmam![]()
Kizzz sorma adama gina getrttim en sonunda bi ara kestiseker hastalığı cikincaAllah senu sende beter ciktin ha:))
Bende göbek :))Ayyy en sinir oldum yer basende kilo iste ailede annemde ve ailesinde var ondan gelme
Aman dikkat et kuzum aşırıya kaçma bende hafta bi iki severim ama nadir yerim.Kizzz sorma adama gina getrttim en sonunda bi ara kestiseker hastalığı cikinca
Sağ ol kuzum benim iyki varsın kendimi bir türlü alıştıramadım uyumayaCukulat vercek ablamiZ kandiriyor bizi cukulatla.
Ya olmaz kii ama bahar gelecektiii gelmeliydii :-(((((Ay hiç sorma bende sok gördüm karı burda yok ama olacağı buydu bu mevsimde zatin:))
Ahahah skdkfjdnjfjdfj şey imm dur dusiniyimNe vereyim gi tövbe bismillah![]()
Ayy tişkür ederim kuzucumm yemiş kadar oldum ellerine sağlıkSaol bebeğim buyu beraber yiyelim
Al benden okadar bende hiç sevmem y kanim ısınmz:))))) bende ankaradaydim bayadir kuzum bi ara giremedim.Ya olmaz kii ama bahar gelecektiii gelmeliydii :-(((((
Sevmiyorum şu kişi ya :-(