• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay valla ben yerim hic saat farketmiyor ne de olsa kilo yapmiyo valla ben deli gibi cikolata yiyen biri olarak esim bende az cekmedi her eve gelisinden cikolata al derdim bi gun bi baktim koli getrmis o gunden sonra hergun istemedim sonra seker hastaligi cikti onu da yoldan cikardim sonra duzeldim simdi hergun olmasada 2gunde. Bir kesin yerim zaten hafta bir k3k falan yaparim
Aman dikkat et yinede Kuzum.valla bende bayılırım napayım gece bile yerim hiç farketmez. Benim kızda fena alıştı şimdiden napcam bilmem anne kız çikonun dibine vuruyoruz ;)

Bende göbek :))
Aman dikkat et yinede Kuzum.valla bende bayılırım napayım gece bile yerim hiç farketmez. Benim kızda fena alıştı şimdiden napcam bilmem anne kız çikonun dibine vuruyoruz :KK66:
Su siralar adet dongumde. Cok yiyiyorum yine dikkat ediyorum bazen seker tavan yapi hissediyirum o yuzden dikkat ediyom ama yemek istersem saat tanimiyorum

Back
X