- 16 Şubat 2017
- 726
- 3.064
- 63
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.041
Muhabbetiniz bol olsun. Konu nedir, bende söyle yandan bir dalayim :)Var 2 arkidas var onlarla muhabbet ediyoz
Bizim Allahtan ev ayrı ben alısmsım homurtusuna yatamam ki onsuzKiz yan odada yatiyo sabaha karsi bi bakmissin yanimda grce bin kere kallar gelir ustumu orter
KV ile mi oturuyorsun canimKiz yan odada yatiyo sabaha karsi bi bakmissin yanimda grce bin kere kallar gelir ustumu orter
Valla oyle normal konusma benim esim anasiyla yatiyor ondan bahsediyoruz bugunluk boyle oldu bende tek takiliyorumMuhabbetiniz bol olsun. Konu nedir, bende söyle yandan bir dalayim :)
Evet canim 6senedir evlendigimden beri 6ay burda 6ay koye gidiyorlarKV ile mi oturuyorsun canim
Kiz bende yatamam bugunluk kullansin hakkiniBizim Allahtan ev ayrı ben alısmsım homurtusuna yatamam ki onsuz
Anladım canım neyse 6 ay gidiyorlarmış bari rahat edersin o zamanlarEvet canim 6senedir evlendigimden beri 6ay burda 6ay koye gidiyorlar
Aynn gerci zararlari yok cok sukur varlıkları bile belli degilAnladım canım neyse 6 ay gidiyorlarmış bari rahat edersin o zamanlar
Valla oyle normal konusma benim esim anasiyla yatiyor ondan bahsediyoruz bugunluk boyle oldu bende tek takiliyorum
He iyi bari aman Allah ağız tadinizi bozmasınAynn gerci zararlari yok cok sukur varlıkları bile belli degil
Kiz valla benim kaynanam oyle degil sakindir biraz tansiyonu var diye naz yapmayi sever oglusuna banaKaynana kaynanaana cadı gibi kaynana
Aş kocişini al al bırak o tek kalsın ahahhaAynn gerci zararlari yok cok sukur varlıkları bile belli degil
Aminnn insallahHe iyi bari aman Allah ağız tadinizi bozmasın
Aş kocişini al al bırak o tek kalsın ahahha
coğu süpürgesi cadı yahu kıskanırlar anam cekemıolar gelinleriKiz valla benim kaynanam oyle degil sakindir biraz tansiyonu var diye naz yapmayi sever oglusuna bana
Sen biraz dertlisin KV den herhalde :)coğu süpürgesi cadı yahu kıskanırlar anam cekemıolar gelinleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?