- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.061
Benımki zaten sakin görünen atmaca türünden hiç sorma yani :)Sen biraz dertlisin KV den herhalde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımki zaten sakin görünen atmaca türünden hiç sorma yani :)Sen biraz dertlisin KV den herhalde :)
Aman ben hic gormedim kaynanami beni cekistirdigini bi buyuk eltimle en buyuk eltim beni cekemiyor kaynanamla aram iyi diye hihcoğu süpürgesi cadı yahu kıskanırlar anam cekemıolar gelinleri![]()
Benımki zaten sakin görünen atmaca türünden hiç sorma yani :)
Elti işi çok kötü zaten varya anlat anlat bitmez onlardada sıkıntı cok :))Aman ben hic gormedim kaynanami beni cekistirdigini bi buyuk eltimle en buyuk eltim beni cekemiyor kaynanamla aram iyi diye hih
Ama bak 2.eltim super ona bisey dedirtmem 4eltiyiz 1 3 fena ooooooooElti işi çok kötü zaten varya anlat anlat bitmez onlardada sıkıntı cok :))
Allah yardımcın olsun canım bende daha elti yok bakalım :))Elti işi çok kötü zaten varya anlat anlat bitmez onlardada sıkıntı cok :))
Benımde iki tane birinin dört coxuğu var eve gelişleri sokagın basından duyuluyor salıor cocukları evde ne varsa kırıolar şirretmi şirret diğerinde hamile ayılıp bayılıyor su araalar Ama bak 2.eltim super ona bisey dedirtmem 4eltiyiz 1 3 fena oooooooo
İyiki yok :))Allah yardımcın olsun canım bende daha elti yok bakalım :))
Ayyy allah seni ne komiksin yaaaBenımde iki tane birinin dört coxuğu var eve gelişleri sokagın basından duyuluyor salıor cocukları evde ne varsa kırıolar şirretmi şirret diğerinde hamile ayılıp bayılıyor su araalar ![]()
İyiki yok :))
Ayyy allah seni ne komiksin yaaa[/QUOTE ailenin tüm yükü bu güzel gelinin omuzlarında az kadrimi bilsinler cocukları terminatör gibi![]()
Kiz sen yatmiyon galiba geceleriacı gercek ler maalesef aile
Tabağım esyam falan kırılırsa evet yatamıyorumKiz sen yatmiyon galiba geceleri
Niye gı ne kirdinTabağım esyam falan kırılırsa evet yatamıyorum![]()
İste sen iste canım sonra kovsan gitmuolar o kara günlerdeBen istiyorum aslında eltim olsun ama hiç niyeti yok daha bizimkilerin evlenmeye
Hayirlisi canim haklarinda hayirlisu sen kac yasindasin ben 24 nerde oturuyonBen istiyorum aslında eltim olsun ama hiç niyeti yok daha bizimkilerin evlenmeye
Ben değil eltimin cocugu porselen tabak kırdı bugün hala aklımda hihNiye gı ne kirdin
31 yaşındayım canimHayirlisi canim haklarinda hayirlisu sen kac yasindasin ben 24 nerde oturuyon
Vah vahhhhBen değil eltimin cocugu porselen tabak kırdı bugün hala aklımda hih