- 24 Haziran 2015
- 40.209
- 155.382
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.081
Ben rütbeli olucam amaİste sen iste canım sonra kobsan gitmuolar o kara günlerde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben rütbeli olucam amaİste sen iste canım sonra kobsan gitmuolar o kara günlerde![]()
Cocuk varmi ne kadalik evlisin31 yaşındayım canim
Üç tane var bende çocuk :) en büyüğü 9 olacak ,5,3 yasindalar büyüğüm erkek diğerleri kızCocuk varmi ne kadalik evlisin
Bu güzel en azından büyük eltiyim dersin ben ikinciyi büyük tripleniıorBen rütbeli olucam ama![]()
Kıyamam ya noldu bu kadarEltiler imi Bi mekiği bağlayıp cok uzak Bi gezegene yollamak isterdim kaynanamı da arastrma ekıbıyle gönderip yolda ittirtmrk ama olmuyor işte maalesef kara yazı![]()
Masaallah allh bagislasin ablamÜç tane var bende çocuk :) en büyüğü 9 olacak ,5,3 yasindalar büyüğüm erkek diğerleri kız
Amin sağol canım siz de var mi cocukMasaallah allh bagislasin ablam
Abooooo laflara bak kizEltiler imi Bi mekiği bağlayıp cok uzak Bi gezegene yollamak isterdim kaynanamı da arastrma ekıbıyle gönderip yolda ittirtmrk ama olmuyor işte maalesef kara yazı![]()
Hakkımda iyi düşünmeyen yada olduğu gibi olmayan insanlar cünküKıyamam ya noldu bu kadar
Yok 6ssnedir evliyim bir dusuk yasadim allah nadip ederse martta asilama yapilcakAmin sağol canım siz de var mi cocuk
Allah fırsat vermesin kötülere ,kötülüklere .Hakkımda iyi düşünmeyen yada olduğu gibi olmayan insanlar cünkü
Abooooo laflara bak kiz
Hayırla sonuclandirsin Allah inşallah canimYok 6ssnedir evliyim bir dusuk yasadim allah nadip ederse martta asilama yapilcak
Amin canım bizimkilere iki tur biner inşallahAllah fırsat vermesin kötülere ,kötülüklere .
Aminnn insaallah rabbim evlat hasretiyle tutasan müslüman umeetimize hayirli saglikla evlatlar nasip etsin insaallahHayırla sonuclandirsin Allah inşallah canim
AminnnnAminnn insaallah rabbim evlat hasretiyle tutasan müslüman umeetimize hayirli saglikla evlatlar nasip etsin insaallah