- 23 Nisan 2016
- 562
- 5.291
- 138
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.361
Geç olsun güç olmasın rabbim büyüktür birgün birimde kucağımız ı doldururAmin insallah canim bu bir sinav imtihanim evlatla oldu varsin olsun ben sabirla bekliyorum
Aynn canim rabbim guc versin insallah gucsuz birakmasinGeç olsun güç olmasın rabbim büyüktür birgün birimde kucağımız ı doldurur
Bn bütün gün boş boş oturdum hiç bişey yapmadım hala da oturuyom:)))E kızlar naptınız bakayım bugun? :)
Valla bugin disarda biraz isim vardi onlari ayarladim canim sen napiosunE kızlar naptınız bakayım bugun? :)
Bn oynarımA Ayas19balbocuuu Zipzip- Reyyan__ bulca Kara_gozlum @kahvesevmemben @ME118 Finrod Felagund @adel8893 basliyom oynuyozmu.
Baslayalummm gariA Ayas19balbocuuu Zipzip- Reyyan__ bulca Kara_gozlum @kahvesevmemben @ME118 Finrod Felagund @adel8893 basliyom oynuyozmu.
Tamam uyuyakalana kadar katılırımA Ayas19balbocuuu Zipzip- Reyyan__ bulca Kara_gozlum @kahvesevmemben @ME118 Finrod Felagund @adel8893 basliyom oynuyozmu.
Ruyamda babami gormustum küçük tüm ve evde kimse yoktu kalkar kalmaz babami aramistim evde sonra babamin vefat ettiği aklima gelmistii en korktugum andi @kahvesevmemben gercektwn kahve sevmezmisin
Korkutucu gercekten♥Ruyamda babami gormustum küçük tüm ve evde kimse yoktu kalkar kalmaz babami aramistim evde sonra babamin vefat ettiği aklima gelmistii en korktugum andi @kahvesevmemben gercektwn kahve sevmezmisin
Başın sağolsun canım benim çok üzüldüm. Evet gerçekten sevmiyorum hemde hiç T Tatlianne20 hayatta seni en çok incitecek şey nedirRuyamda babami gormustum küçük tüm ve evde kimse yoktu kalkar kalmaz babami aramistim evde sonra babamin vefat ettiği aklima gelmistii en korktugum andi @kahvesevmemben gercektwn kahve sevmezmisin
Allah basimizdan eksik etmesin balim.
Allah razi olsun canim bnmBaşın sağolsun canım benim çok üzüldüm. Evet gerçekten sevmiyorum hemde hiç T Tatlianne20 hayatta seni en çok incitecek şey nedir
AminnnAllah basimizdan eksik etmesin balim.
Basın sağolsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?