- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.381
Allah razi olsun canm benimBasın sağolsun canm
Iyi oldukca yaranamamak......Başın sağolsun canım benim çok üzüldüm. Evet gerçekten sevmiyorum hemde hiç T Tatlianne20 hayatta seni en çok incitecek şey nedir
Basin sagolsun kuzum seni hep izliyor ♥Allah razi olsun canm benim
Aynn canim rabbim tum ölmüşlerin mekani cennet olsun insallahBasin sagolsun kuzum seni hep izliyor ♥
Biz eşimle görücü usülü evlendik ilk tanıştığımızda odada çok utanmıştım böyle yüzüne bakamıyodum en çok ozamn çok utanmıştım T Tatlianne20 peki sen en çok neden utandın
Allah razi olsun canimBasın sagolsun
Aaa ne oyunu buuu@bide bele cek canim gel oyuna
Sen birine soru soruyosun o cevaplıyor sonra oda baskasina soru soruyir oyle devam ediyoAaa ne oyunu buuu
Hımmm ayy ne sorsam acabaSen birine soru soruyosun o cevaplıyor sonra oda baskasina soru soruyir oyle devam ediyo
Ben bayramda koye gittik bi misafirlige çok kalabalık esimin teyzesi damat gelin kizlar var terastta oturuyoz betana oturdum bir sanci girdi karnima gor ama gaz cikacak sikiyom kalksam cikcak ama bide benim kaynim herkesi gulduruyir o ara bende gulmekden o gazi cikartim ama bildigin bomba gibi ve herkes birbirine bakti benim yanimda kaynanam ve kizlardan biri oturuyor bana belli etme dedi ama yikiliyoz ben utancimdan sessizce karnim ağrıdı dedim koptum orda.Biz eşimle görücü usülü evlendik ilk tanıştığımızda odada çok utanmıştım böyle yüzüne bakamıyodum en çok ozamn çok utanmıştım T Tatlianne20 peki sen en çok neden utandın
Kuzum bekle seni etiket edince cevaplar sorarsansin birine.Hımmm ayy ne sorsam acaba
Hahahah ayy Allah iyiliğini versinn gece geceee ne güldüm yaaaBen bayramda koye gittik bi misafirlige çok kalabalık esimin teyzesi damat gelin kizlar var terastta oturuyoz betana oturdum bir sanci girdi karnima gor ama gaz cikacak sikiyom kalksam cikcak ama bide benim kaynim herkesi gulduruyir o ara bende gulmekden o gazi cikartim ama bildigin bomba gibi ve herkes birbirine bakti benim yanimda kaynanam ve kizlardan biri oturuyor bana belli etme dedi ama yikiliyoz ben utancimdan sessizce karnim ağrıdı dedim koptum orda.
Finrod Felagund
Esinmi senmi evinde sozu geçen?
Ayyy ne Güldüm allah seniiiBen bayramda koye gittik bi misafirlige çok kalabalık esimin teyzesi damat gelin kizlar var terastta oturuyoz betana oturdum bir sanci girdi karnima gor ama gaz cikacak sikiyom kalksam cikcak ama bide benim kaynim herkesi gulduruyir o ara bende gulmekden o gazi cikartim ama bildigin bomba gibi ve herkes birbirine bakti benim yanimda kaynanam ve kizlardan biri oturuyor bana belli etme dedi ama yikiliyoz ben utancimdan sessizce karnim ağrıdı dedim koptum orda.
Finrod Felagund
PekiiiKuzum bekle seni etiket edince cevaplar sorarsansin birine.
:))))) çok fenaaaBen bayramda koye gittik bi misafirlige çok kalabalık esimin teyzesi damat gelin kizlar var terastta oturuyoz betana oturdum bir sanci girdi karnima gor ama gaz cikacak sikiyom kalksam cikcak ama bide benim kaynim herkesi gulduruyir o ara bende gulmekden o gazi cikartim ama bildigin bomba gibi ve herkes birbirine bakti benim yanimda kaynanam ve kizlardan biri oturuyor bana belli etme dedi ama yikiliyoz ben utancimdan sessizce karnim ağrıdı dedim koptum orda.
Finrod Felagund
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?